12
:
32
03
PÂnă La start
363
zile
:

PAcemakeri

CHISINAU MARATHON

UNDe este nevoie de ajutor?

Pacemakerii sunt o parte integrantă a fiecărui maraton. Aceștia sunt sportivii din capul coloanei, care depășesc distanța într-un anumit ritm și îi ajută pe participanți să finalizeze cursa într-o anumită perioadă de timp. Iar Maratonul Internațional Chișinău nu este o excepție!

Dacă ești atlet experimentat, în stare să depășești distanța maratonului într-un tempo stabil și într-o anumită perioadă de timp, atunci ai ocazia să conduci un grup de participanți la „Maratonul Chișinău” din anul acesta, preluând rolul de pacemaker.
La linia de finiş pe toţi participanţii îi aşteaptă o medalie de participare, iar pe învingători – premii valoroase.
De la tine se va cere să depășești toată distanța într-un anumit tempo și să conduci grupul de sportivi, care se vor orienta la timpul tău de finalizare. Și pentru ca participanții să nu piardă liderul din vedere, pe spatele acestuia va fi fixat un steag special, care va arăta ritmul cu care aleargă.

Timpul de sosire

Maraton Internațional Chișinău are nevoie de pacemakeri capabili să depășească distanța de maraton (42 km) în:
3 ore
3:15 ore
3:30 ore
3:45 ore
4 ore
4:30 ore
5 ore
6 ore

Important

Iar pe cei care planifică să se alăture echipei de pacemakeri, îi rugăm frumos să ia această propunere în serios. Nu vă supraestimați puterile, căci de voi vor depinde rezultatele altor participanți.
Fiecare pacemaker va primi un slot gratuit pentru a participa la Maratonul de la Chișinău

Chestionarul pacemakerului

Cât timp îți va lua să parcurgi distanța de 42 km?
EXPEDIAZĂ