ȘTIRI MARATON

Chisinau Marathon 2024: devino pacemaker la cel mai mare eveniment de alergare din țară

La fiecare maraton există eroi pacemakeri, care joacă un rol special. Ei stabilesc ritmul și susțin atmosfera de solidaritate printre alergători. Dacă ești pregătit pentru așa onoare, alătură-te! Formăm o echipă de pacemakeri pentru Chisinau Marathon 2024.
De ce sunt necesari pacemakerii?
Ei ghidează alți participanți ai cursei și îi ajută să mențină ritmul stabilit, pentru a se încadra în limitele de timp.
Prin prezența lor, îi inspiră pe alții și îi ajută să își extindă limitele posibilităților. Datorită pacemakerilor, maratonul devine nu doar o probă de forță, ci și un mod de a cuceri noi înălțimi.

Ce fac pacemakerii?
Ei parcurg întreaga distanță cu o viteză stabilită, astfel încât ceilalți participanți să se poată orienta. De fapt, ei conduc sportivii.
Pacemakerii se disting prin echipament special, care le permite să fie vizibili în coloana de sportivi. La Chisinau Marathon, aceasta include o uniformă specială de brand și un steag al maratonului fixat în spate.

Ce obțin pacemakerii participând la maraton?
Este o poziție foarte onorabilă. Importanța pacemakerilor este inestimabilă, deoarece ei ajută alți participanți să își atingă obiectivele.
Nu oricine poate ocupa acest rol, fiecare candidat trece printr-o selecție riguroasă.
La Chisinau Marathon, pacemakerii vor primi, de asemenea, o uniformă faină de la partenerul nostru, brandul Puma. De asemenea, va fi organizată o ședință foto și un interviu, în care își pot exprima punctul de vedere.

Cum să devii pacemaker?
Poți deveni pacemaker la Chisinau Marathon, dacă ai pregătirea sportivă necesară, experiența de a participa la maratoane și dorința de a ajuta alții să facă față distanței.

Ești gata să preiei această sarcină? Participă la selecție! Completează acest formular și te vom contacta. Evaluează-ți obiectiv forțele, deoarece rezultatele altor participanți depind și de tine.