Zdob și Zdub și Dan Bălan se mândresc cu Maratonul Chișinău

900

Cel de-al treilea Maraton Internațional de la Chișinău, care s-a desfășurat pe 1 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale, a captivat atenția sportivilor profesioniști și amatori, dar nu numai. Starurile din showbizul autohton au fost atrase de eveniment.

Astfel, pe pagina sa de facebook, cântărețul Dan Bălan a postat un link cu video oficial de la Maratonul Chișinău și i-a felicitat pe cei 17 000 de participanți, care au alergat duminică pe străzile din capitală.

Снимок экрана 2017-10-05 в 9.37.24

Legendara formație moldovenească Zdob si Zdub a fost foarte impresionată de amploarea maratonului și, de asemenea, a făcut share filmulețului de la eveniment. După cum au afirmat muzicienii, anul viitor vor participa și ei la curse, iar antrenamentele încep chiar din această zi.

Снимок экрана 2017-10-05 в 9.37.51

Cea de-a treia ediție a Maratonului Internațional de la Chișinău a adunat pe piața principală din capitala Moldovei 17 000 de alergători din peste 50 de țări. Acest eveniment a devenit nu doar o sărbătoare sportivă importantă, ci și una dintre atracțiile turistice, ceea ce contribuie la imaginea Moldovei pe plan internațional.