Viorica – Cosmetic va participa la Sport Expo

1__3_Fiecare atlet cunoaşte regulele generale de participare la cursă sub cerul liber:

  • – Obligatoriu consumaţi suficientă apă;
  • – Nu ezitați să vă recuperaţi energia cu portocale și banane;
  • – Protejați-vă pielea de arsuri. Soarele de aprilie este periculos – vîntul bate uşurel și nici nu observi imediat că pielea poate arde.

„Soare fără consecințe” – motto-ul cu care Viorica-Cosmetic va evolua în calitate de partener la Sport Expo, la cel de-al doilea Maraton Internaţional Chișinău. Toți participanții la cursele de 10, 21 și 42 de kilometri pot absolut gratuit să-şi aplice crema împotriva arsurilor solare VioSolar la stand-ul Viorica-Cosmetic.

2__2___1_Noua serie de protecţie solară VitoSolar se bazează pe uleiuri naturale și extracte vegetale, conţine filtre UVA si UVB de ultimă generație, care garantează o hidratare maximă, nutriție și protecție a pielii. În plus, fiecare va putea să-şi aleagă o cremă cu un nivel adecvat de protecție – SPF10, SPF30 si SPF50.

Toți participanții la maraton la Chișinău, precum și vizitatorii expoziției Sport Expo vor putea testa cremele și parfumeria, să se consulte cu vînzătorii şi să achiziţioneze produse cosmetice.

3__2_Cel mai mare producător local de cosmetică si parfumerie sprijină un mod activ de sănătate în toate: sport, alimentaţie, utilizarea produselor cosmetice pe bază naturală. În calitate de partener al cursei pentru copiii de la Maratonul Chișinău, Viorica-Cosmetic a pregătit cadouri pentru toți participanții, iar tinerii câștigători vor fi recompensați cu un set de produse cosmetice „Bebeluș”, care se produc în totalitate pe bază naturală, hipoalergenică, nu conţine parabeni, uleiuri mineral și sulfați, pentru care a fost foarte apreciat de către medicii pediatri si este recomandat copiilor din primele zile ale vieţii.