Vă prezentăm tricoul oficial al celui de-al doilea Maraton Internațional din Chișinău

IMG_1828Acesta este tricoul oficial al celui de-al doilea Maraton Internaţional din Chişinău, realizat după exemplul tricoului primului Maraton Internaţional din Chişinău, care a avut loc la 26 aprilie, 2015.

IMG_1829Păstrând tradiția tematicii pixelate, pe partea din față a tricoului este imprimat simbolul Maratonului din Chișinău 2016, omuleți ce aleargă. Pe partea din spate al tricoului este imprimat logo-ul organizatorului, Sporter.md și cel al partenerului general al maratonului Petrom Moldova.

IMG_1833Vă atragem atenţia că tricourile sunt fabricate în Moldova, create în mod special pentru sport, și anume pentru Maratonul din Chişinău. De asemenea, vă anunțăm că au fost schimbate culorile tricoului. Dacă anul trecut culoarea mânecii și a zonei laterale erau de culoare azurie, de această dată nuanța acestor zone este mai închisă –  de culoarea albastră.

IMG_1834Cel mai important este că, toate tricouri respiră, au mărime universală, și sunt potrivite atât pentru bărbați cât și pentru femei. Veți obține o satisfacție enormă alergând distanțele Maratonului din Chișinău într-un tricou nou și confortabil.

Fiecare sportiv, care s-a înregistrat și a achitat pentru participarea sa la cursele de 42, 21 și la 10 km ale Maratonului din Chișinău, va primi acest tricou, care va fi inclus în pachetul de start al participantului.

IMG_1836Vă reamintim că Maratonul Internațional Chișinău va avea loc pe 17 aprilie, 2016, în Centrul Chișinăului, pe distanțele de 42 km, 21 km, 10 km și 3 km.

Înregistrarea la maraton este disponibilă pe site-ul www.marathon.md