Sputnik: Maratonul Internațional 2017 la Chișinău

s3
Cei 17 000 de participanți la a treia ediție a Maratonului Internațional Chișinău au rămas cu amintiri de neuitat în urma acestui eveniment

Cei 17 000 de participanți la a treia ediție a Maratonului Internațional Chișinău au rămas cu amintiri de neuitat în urma acestui eveniment. Pe 1 octombrie, Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău a fost un centru de atracție pentru toți cei care practică sportul și care duc un mod de viață activ.

Agenția Internațională de Presă Sputnik Moldova a fost partenerul de informare al acestui eveniment.

Sputnik (sputniknews.com) este o Agenție de Presă și Radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site în peste 30 de limbi, emisie radio digitală și analogică, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Sputnik activează în 14 țări din spațiul postsovietic și dispune de resurse multimedia moderne, inclusiv portaluri pe internet în limbile naționale și rusă, posturi de radio și centre de presă. În astfel de state precum Abhazia, Azerbaidjan, Armenia, Georgia, Kirghizia, Moldova Tadjikistan, Uzbekistan, Estonia și Osetia de Sud Sputnik se numără printre liderii mass-media pe internet.

s1 s s2 s4 s5 s7 s6 s8 s9 s10