Sporter a adus mulțumiri voluntarilor pentru Maratonul Internațional Chișinău

Волонтёрыпромо

Joi, 5 octombrie, organizația sportivă publică Sporter a organizat o adunare cu toți voluntarii pentru Maratonul de la Chișinău, spre a le aduce mulțumiri și a le decerna diplome pentru activitate.

În practica mondială, niciun eveniment sportiv nu este posibil fără implicația voluntarilor. Dar o sărbătoare sportivă atât de importantă și bogată în evenimente, cum este de fapt Maratonul Internațional Chișinău, cu atât mai mult necesită asistența din partea voluntarilor.

Mulți dintre participanți au remarcat conlucrarea incredibilă la distribuirea pachetelor de start, amploarea organizării orășelului sportiv, stabilirea traseului convenabil, prezența apei și a fructelor pe parcursul traseului – toate acestea implică un efort din partea voluntarilor.

волонтёры5

Ediția din acest an a fost asistată de circa două sute de voluntari. Mai mult decât atât, participarea lor nu s-a limitat doar la însăși ziua competiției principale. Vă reamintim că cea de-a treia ediție a Maratonului Chișinău a prezentat un program amplu de activități, care s-au desfășurat timp de trei zile. În plus, voluntarii au participat în mod activ atât la organizarea evenimentului, cât și la dezasamblarea echipamentului după încheierea maratonului.

волонтёры4

Este vorba de o muncă altruistă, care nu trebuie trecută cu vederea. Din acest motiv Sporter a organizat o serată de mulțumire în cinstea voluntarilor, care au contribuit la maraton. În afară de masa de sărbătoare și diplomele cu ștampila organizației Sporter și a Ministerului Tineretului și Sportului RM, voluntarii au primit insigne memorabile, tricouri și rucsacuri.

волонтёры2

Voluntarii Sporter sunt persoanele, care își mobilizează puterile și eforturile pentru a-i asigura fiecărui atlet confortul maxim pe durata competiției pentru obținerea unui rezultat excelent. Maratonul din acest an a confirmat înaltul profesionalism al voluntarilor Sporter și dorința lor de a fi utili în orice situație.

волонтёры3

De asemeni trebuie remarcat faptul că voluntarii Sporter, de fapt, formează prima și singura comunitate dezvoltată de voluntari sportivi, existentă până la moment. Majoritatea voluntarilor au experiență de participare la diverse evenimente sportive. Mai mult decât atât, această experiență este îmbogățită în mod constant de evenimentele organizate lunar de Sporter.

волонтёры1

Echipa Sporter se mândrește de faptul că a putut forma o echipă unită de voluntari, dispuși să-și sacrifice timpul personal și propriul confort pentru a contribui la organizarea unor competiții sportive la nivelul Maratonului Internațional Chișinău, ediția 2017.

MULȚUMIM MULT – VOLUNTARI SPORTER!

Foto