Sport Expo: Descoperă lumea a sportului profesionist

SE-1200x400-roÎn cadrul Maratonului Internaţional din Chişinău va avea loc și o expoziție cu vânzare sau cum mai este numită Sport Expo. Fără această expoziție tradițională, este imposibil să ne imaginăm un maraton complet de un asemenea nivel.

Sport Expo 2016  este cea mai bună oportunitate pentru amatorii unui stil de viaţă activ, să-şi aleagă un echipament sportiv, optim după calitate, preţ și confort. Un echipament potrivit este unul dintre principalele criterii de succes care conduc spre scopurile stabilite. Expoziţia va avea loc în cea mai importantă locaţie din capitală – Piața Marii Adunări Naţionale, timp de trei zile 15-17 aprilie, inclusiv și în ziua când pe străzile Chișinăului vor alerga cei peste 15.000 de alergători.

Sport Expo este expoziţia unde fiecare doritor poate să facă cunoştinţă cu noile produse și servicii exclusive legate de sport și de stilul sănătos de viaţă. Mai mult decât atât, la expoziție veţi putea achiziționa, la preţuri reduse, echipament sportiv, încălțăminte și îmbrăcăminte pentru amatorii de alergat, produse alimentare sănătoase pentru sportivi, la fel la eveniment veţi putea să vedeţi ofertele cluburilor și secţiilor sportive din oraşul nostru.

Scopul principal al Sport Expo este să familiarizeze oaspeţii săi cu posibilitățile moderne nu doar din industria sportului dar și cu turismul, odihna activă și medicina sportivă. Companiile specializate îşi vor prezenta cele mai noi produse și servicii din domeniu.

Pe lângă studierea și achiziționarea echipamentului și accesoriilor sportive, în cadrul Sport Expo va fi amplasată și Food-Zone, unde toţi participanții și oaspeţii maratonului vor avea posibilitatea să servească băuturi răcoritoare și cafea, să guste din bucatele preparate de iscusiții bucătari.

În zilele de 15-17 aprilie toate drumurile vor duce către Piața Marii Adunări Naţionale. Expoziţia Sport Expo va lucra după următorul program:

15 aprilie – 14.00-20.00

16 aprilie – 10.00-19.00

17 aprilie – 7.00-17.00

La expoziție vor participa:

Petrom, Puma, Energy Fitness, Moldasig, Iute Credit, Herbalife, BMW, City Fitness, Maicom, X-Style, SportPitt, Vascony, Avon, Garmin, Technogym, Gedeon Richter, Nordic, Souvenir Moldova, Metro, Viorica.

Food-zone va fi prezentată de:

Gastrobar, Belaya berezka, Radler natural, Andy’s Pizza, Sangria Bar&Lemonade, Sandriliona, ceai Akbar.

SE-logo-png