Sova Bookshop a devenit partenerul Kids Run Day by Naturalis

sova-ro-kids1000x600.png.3e309e042a24addba5879dfdd2ac7590

În cadrul celui de-al treilea Maraton Internațional Chișinău, care va avea loc pe 1 octombrie, se vor desfășura curse pentru copii pe distanțe mici. Pentru noi acestea deja au devenit o tradiție, pe care o respectăm în fiecare an. Pe 30 septembrie 2017 va avea loc ”maratonul” pentru copii, unde copilașii de diferite vârste vor putea alerga și primi prima sa medalie (sau nu chiar prima, pentru unii). Înregistrați-vă aici.

Magazinul online de cărți speciale și pline de bunătate pentru copii și părinți SOVA Bookshop a decis să participe la acest eveniment fabulos, și nu doar să ofere cadou cărțile sale copilașilor-câștigători, dar și să-și prezinte biblioteca la Sport Expo!

După cum se știe: ”O minte sănătoasă, într-un corp sănătos”! Și dacă organizatorii Chisinau International Marathon și Kids Run Day by Naturalis răspund de ”un corp sănătos”, atunci Sova Bookshop contribuie la dezvoltarea unei minți sănătoase la fiecare copilaș!

Se știe, că cărțile nu sunt doar cel mai bun cadou, dar și un element important al dezvoltării copilului Dvs. Mulți nici nu-și pot închipui că copilașii pot (și chiar trebuie!) să citească din fragedă copilărie. Bine înțeles că biblioteca corespunzătoare pentru bebelușul Dvs trebuie aleasă cu o minuțiozitate deosebită.

Cum să-i inspiri copilului dragostea pentru lectură? Obișnuiți copilul cu cărțile prin exemplul propriu! Studiile arată că aproximativ 40 la sută dintre copiii în vârstă de la 6 până la 10 ani, care iubesc să citească, sunt cei cărora părinții le citeau cărți cu voce tare din fragedă copilărie.

Cum să-i inspiri copilului dragostea pentru sport? Alergați la Chisinau International Marathon, câștigați prima medalie și deveniți un exemplu pentru copilul Dvs!

Să aveți parte de Bunătate și Povești!