Serviciul de procurare a fotografiilor de la Maratonul Chișinău a fost lansat

6D8A4378

Maratonul Internațional Chișinău a trecut, toți sportivii și-au primit medaliile meritate și câștigătorii au fost premiați. În timp ce Dvs ați parcurs distanțele alese, fotografii noștri au făcut mii de poze. Iar acum, special pentru participanții Maratonului Chișinău, a fost lansat serviciul de procurare a fotografiilor pe site-ul marathon.md.

Cu ajutorul unei aplicații speciale, noi am sortat miile de fotografii pentru ca participanții să poată să găsească și să procure fotografiile sale conform numărului BIB individual.

Astăzi, pe site-ul marathon.md a apărut rubrica FOTO, unde sunt plasate toate fotografiile. Pentru a vizualiza toate fotografiile accesibile cu Dvs, trebuie doar să introduceți numărul Dvs de participare în bara de căutare.

ro1

Rezoluția fotografiilor în preview este mai mică decât cea originală. Dacă doriți să obțineți toate fotografiile în rezoluție maximă fără logotip, va trebui să achitați taxa de la 40 până la 200 de lei (~2-9,5 euro), în dependență de numărul de poze.

  • 1-2: 40 de lei (~2 euro)
  • 3-4: 100 de lei (~5 euro)
  • 5-7: 150 de lei (~7 euro)
  • 8-10+: 200 de lei (9,5 euro)
roщ (1)

Taxa o puteți achita cash în oficiul companiei Simpals (str. Ion Neculce 5), sau online, prin intermediul cardurilor Visa, MasterCard și Maestro.

După achitare, pe e-mailul Dvs va fi transmis link-ul pentru descărcarea fotografiilor.