S-a petrecut cel de-al zecelea antrenament Sunday Long Run

batch_IMG_9048

Pe 17 septembrie clubul Sporter Run a petrecut cel de-al zecelea antrenament Sunday Long Run în cadrul pregătirii pentru al treilea Maraton Internațional Chișinău. De data aceasta, la antrenament s-a adunat un număr record de participanți. Aproximativ 80 de sportivi amatori au transformat parcul Valea Morilor într-o pistă de alergări interminabilă.

batch_IMG_9333

Ca de obicei, înainte de a începe alergarea, sportivii s-au încălzit, iar după aceasta s-au sfătuit cu antrenorul clubului Sporter Vitalie Gheorghiță despre distanța necesară pentru antrenament.

batch_IMG_9399

Sportivii au alergat de la 5 până la 20 de kilometri, pregătindu-se pentru cursele de 42 km, 21 km, 10 km și 5 km, care se vor desfășura în cadrul Maratonului Chișinău.

batch_IMG_9358

La finele antrenamentului s-a petrecut o tombolă pentru a determina câștigătorul certificatului de la partenerul distanței semi-maraton Puma.

batch_IMG_9626

Mai mult, de data aceasta participanta Ana Gancearuc a decis să-și sărbătorească ziua de naștere împreună cu ceilalți participanți Long Run și i-a servit pe toți cu tort și fructe. De-a lungul tuturor antrenamentelor Long Run participanții permanenți au reușit să se cunoască atât de bine, încât acum formează o mare familie sportivă, în care chiar îți dorești să-ți petreci sărbătorile.

batch_IMG_9615

Organizația obștească sportivă Sporter se alătură felicitărilor și îi dorește succes Anei Gancearuc la cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău, care va avea loc în mai puțin de două săptămâni!

GALERIE FOTO

batch_IMG_9479 partnery