S-a încheiat prima zi de eliberare a pachetelor de start (Foto)

IMG_8490Vineri, 15 aprilie 2016, în incinta oficiului Sporter s-a încheiat prima zi de înregistrare și de eliberare a pachetelor de start pentru participanții celui de-al doilea Maraton de la Chișinău. Din cauza vremii nefavorabile din această zi, organizatorii maratonului au decis să transfere punctul de eliberare a pachetelor de start din Piața Marii Adunări Naționale în oficiul companiei.

IMG_8328După ce au trecut toate etapele înregistrării oficiale, alergători au primit pachete de start cu o mulțime de cadouri. Fiecare atlet care a achitat taxa de participare la maraton, a primit o asigurare pentru ziua competiției din partea companiei Moldasig, numărul participantului cu chip electronic, un rucsac cu tricoul oficial al Maratonului de la Chișinău și buletinul informativ. Mai mult decât atât, pe lângă conținutul tradițional al rucsacului, fiecare alergător a avut parte de o serie de suprize plăcute: o brățară pentru smartphone în timpul alergării sau o sticlă sport marca Petrom, mansete originale Puma, un baton nutritiv Herbalife, un magnet Chisinau Marathon, un fluturaș cu reducere pentru Pasta Party în restaurantul Oliva și multe altele.

IMG_8315Prima zi a fost destul de plină de evenimente. Totuși, sute de participanți au primit pachetele de start fără nici o problemă, în mare parte, desigur, datorită voluntarilor.

IMG_8375Din nefericire, astăzi nu s-a desfășurat expoziția sportivă Sport Expo din cauza condițiilor meteorologice nefaste. Dar mâine, 16 aprilie 2016, vă așteptăm în Piața Marii Adunări Naționale, unde veți putea ridica pachetele de start și vizita Sport Expo.

Punctele de înregistrare vor fi deschise începând cu ora 10:00, iar la 10:30 va fi dat startul cursei de alergare pentru copii Kids Run Day by Nordic.

IMG_8317Mai jos puteți vizualiza galeria foto a primei zile de eliberare a pachetelor de start și, de ce nu, să distribuți pe rețelele de socializare fotografiile cu Dvs.

Galerie Foto