Reţeaua de supermarkete Nr.1 – partener oficial al punctelor de alimentare pe traseul Maratonului

2720111Sportivii care vor alerga 10 km, 21 km și 42 km, de-a lungul distanţei și la sosire ar trebui să mănânce fructe și să bea multă apă. Rețeaua de supermarkete Nr.1 va asigura cu alimente  pe toți participanții la Maratonul din Chișinău, care vor alerga aceste distanțe.

Pe toată distanţa traseului vor fi amenajate 3 puncte de alimentare unde participanții la maraton vor avea ocazia să ia o gustare pentru energie suplimentară în timpul maratonului. Unul din puncte va asigura sportivii cu alimente pe Bd. Dacia (Viaduct), unde va fi stabilită zona de întoarcere. Al doilea punct de alimentare va fi situat pe Bd. Ştefan cel Mare și Sfânt la intersecţia cu str. Toma Ciorbă, la o altă zonă de întoarcere.

Cel mai mare punct de alimentare va fi amplasat la linia de sosire, în zona de relaxare, în care participanții vor primi cîte o pungă branduită cu fructe de la Nr.1 și se vor alimenta după cursă cu medalia pe piept.

Supermarket Nr.1 înseamnă produse de înaltă calitate de la diferiţi producători, personal cu calificare înaltă, sistem flexibil de reduceri, cadouri de sărbători, tombole și degustări. Supermarketul este echipat cu cele mai noi echipamente și oferă cumpărătorilor nu doar produse alimentare, dar, de asemenea, o gamă largă de bunuri de uz casnic și produse chimice. La fel în supermarketul are propria culinărie, care oferă produse preparate delicios, după cele mai rafinate rețete, pentru toate gusturile.   

În prezent reţeaua de supermarkete Nr.1 include 13 magazine care deservesc zilnic aproximativ 50.000 de clienţi.

Vă reamintim că Maratonul Internațional Chișinău va avea loc pe 17 aprilie, 2016, în Centrul Chișinăului, pe distanțele de 42 km, 21 km, 10 km și 3 km.

Înregistrarea la maraton este disponibilă pe site-ul www.marathon.md