Rețeaua de farmacii ORIENT este partenerul oficial al Maratonului Chișinău

ORIENT_LOGO-3__1_

Compania ORIENT, una dintre cele mai mari rețele de farmacii din Republica Moldova, susține cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău, care va avea loc pe 1 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale.

Farmacia Orient este una din cele mai mari rețele farmaceutice pe piața Republicii Moldova, deținînd o bogată experiență acumulată din 2001 pîna în prezent. Pe parcursul anilor a devenit un brand ce se bucură de o popularitate vastă, alături de munca asiduă susținută consecvent și cu seriozitate ne face sa fim o sursă de încredere medicală pentru întreaga comunitate socială.

Pîna în prezent Farmacia Orient dispune de 74 de farmacii în capitală cît și în diferite raioane ale Republicii, un depozit famaceutic cu o capacitate de (2660 m2) care activează la cele mai moderne standarte europene. Farmaciile Orient oferă produse farmaceutice cît și parafarmaceutice ai celor mai mari producatori din lume, la cel mai înalt nivel de deservire. Dispunem deasemenea de o gamă vasta de medicamente exclusive, produse dermato-cosmetice, de igienă, hrană pentru copii, îngrijire pentru mame și bebeluși etc.

Orient înseamnă tradiție și profesionalism în exercitarea profesiei de farmacist. În rețea activează specialiști calificați, cu o experiență în domeniul farmaceutic, deaceea intrînd în farmaciiile noastre ve-ți primi nu numai o deservire calitativă dar și o consultație profesionistă despre medicamentul sau produsul interesat.

Misiunea noastră este să răspundem solicitărilor pacienților prin medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală, rețetelor compensate, cît și recomandarea corectă a preparatelor OTC. Punem un mare accent pe pacient și nevoile lui, tratîndu-l cu respect și politețe, oferindu-i servicii farmaceutice cu un profesionalism maxim. Pentru noi menţinerea calităţii vieţii prin întreţinerea sănătăţii şi frumuseţii reprezintă obiectivul principal. Suntem convinşi că a fi receptivi la nevoile pacienţilor e o prioritate a activităţii zilnice.

Un emerit scriitor spunea: „Prima bogație a omului este sănătatea”, deaceea aveți grijă de ea.

partnery