PUMA – partener titular al semimaratonului în cadrul Maratonului Chișinău

Puma ROBrand-ul sportiv PUMA în Republica Moldova a devenit partenerul de titlu al cursei semimaraton a Maratonului Internațional Chișinău, care va avea loc pe data de 17 aprilie în centrul Chișinăului.

Acum distanța de 21 km are denumirea – “PUMA SEMI-MARATON”!

Toți participanții distanței de 21 km vor primi cadouri garantate de la PUMA în pachetul lor de start, și anume – brățară pentru măsurarea pulsului cu logotipul PUMA, iar cîștigătorii semimaratonului vor primi cadouri prețioase de la renumitul brand sportiv.

După ce fiecare alergător se va înregistra și va achita participarea sa la una dintre cursele de 10, 21 și 42 km, el va primi garantat o reducere de 30% valabilă o singură dată, la toată colecția nouă “Puma Running Training Fitness”, și de asemenea va primi un card permanent de discount în valoare de 10% în orice magazin de haine sportive PUMA din Chișinău.

DETALII DESPRE CUM PUTEȚI OBȚINE REDUCEREA DE LA PUMA

Misiunea PUMA – este de a fi cel mai rapid brand sportiv din lume. Datorită aspirației noastre infinite de a dezvolta sportul, noi #ForeverFaster (Mereu Mai Rapizi). Să Fim Mereu Mai Rapizi – este mantra noastră. Mereu Mai Rapizi – este mai mult decît rapid. Mereu Mai Rapizi – este mai mult de  65 de ani de produse sportive pentru atleți rapizi.

Noi trăim și primim plăcere de la procesul jocului. Pentru noi sportul – este cu mult mai mult, decît victoria cu orice preț. Nouă ne place concurența sănătoasă și jocul. Ea ne face BUCUROȘI.

Urmăriți ultimele noutăți al magazinului PUMA pe paginea de pe Facebook.

Atragem atenția voastră la faptul, că fiecare duminică, Sporter desfășoară antrenamente de alergare la distanțe lungi, unde magazinul de îmbrăcăminte sportivă PUMA va organiza tragere la sorți al coadouriloR, deținător al cărora poate deveni orice norocos care va participa la antrenament. Loteria va avea loc fiecare duminică, la începutul antrenamentului, și va dura pînă la data de 10 aprilie 2016. Detalii despre loterie le puteți vedea aici.

Urmăriți actualizările în grupa Sporter Run pe facebook, în care noi vă vom informa cu cîteva zile anticipat, înainte de antrenamente, despre cursele la distanțele lungi.

Vă reamintim, că Maratonul Internațional Chișinău va avea loc pe data de 17 aprilie 2016, în centrul orașului Chișinău pentru distanțele de 42 km, 21 km, 10  km și 3 km, organizatorul cărui este Organizația Obștească Sporter.

Înregistrarea este accesibilă pe site-ul marathon.md