Se dă start la antrenamentele de alergat ca pregătire către Maratonul din Chișinău 2016

11206504_720922008053251_3863246451088346846_oSe apropie primăvara, aceasta însemnând că e timpul să ne pregătim pentru Maratonul Internaţional din Chişinău care va avea loc pe 17 aprilie, 2016.

În cadrul Maratonului din Chișinău, organizația Sporter începe antrenamentele de alergare, pentru toți doritorii începători sau amatori. Antrenamentele pentru viitorii învingători a maratoanelor vor fi sportivi profesioniști, câștigătorii multor concursuri pe distanțe lungi, antrenorii clubului Sporter Run Liviu Croitoru și Vitalii Gheorghița.

Liviu Croitoru – este un sportiv profesionist, multiplu campion al Republicii Moldova și un multiplu premiant și câștigător la competițiile internaţionale.

Vitalii Gheorghița – este campion la maratonul țărilor Balcanice. El a devenit primul câștigător al Maratonului din Chișinău (la distanţa maximă de 42 de km).

Pregătim îmbrăcămintea și încălțămintea sport și planificăm timpul pentru antrenamente!

Orarul antrenamentelor care încep din 12 februarie:

– Miercuri: teorie + antrenament doar pentru începători

  • Ora: 19:00 – 19:20 – partea teoretică despre tehnicile de alergat, echipamentul sportivului, încălțămintea de alergare, cum să te îmbraci corect la competiții ș.a.
  • 19:20 – 20:00 – antrenamentul de alergare.
  • Locul: Stadionul „Dinamo” (str. Șciusev, 106A)

– Vineri: antrenament de alergare pentru toți doritorii

  • Ora: 19:00 – 20:00
  • Locul: Parcul „Valea Morilor”

– Duminică: alergare pe distanță lungă pentru toți doritorii

În ziua antrenamentului magazinul de haine sport PUMA va oferi un cadou unui norocos participant care va lua parte la antrenament. La primul antrenament și la prima loterie vor fi oferiți o pereche de colanți de alergare.

Loteria va avea loc în fiecare duminică la începutul fiecărui antrenament și va dura până la 10 aprilie 2016.

Nu omiteți antrenamentele de duminică, posibil chiar dvs să fiţi fericitul câștigător al cadoului (îmbrăcăminte sau accesoriu sport) de la magazinul PUMA.

Urmăriți actualizările din grupul Sporter Run de pe Facebook, unde vom anunța despre viitoarele antrenamente și traseele acestora. Anunțurile vor fi făcute cu câteva zile înaintea antrenamentelor, locația va fi schimbată de fiecare dată.  

Pe pagina Maratonului de pe Facebook, în rubrica Evenimente, organizatorii Maratonului din Chișinău au creat un eveniment referitor la antrenamente pentru alergătorii începători și de asemenea, alte antrenamente pentru toți doritorii – https://www.facebook.com/chisinaumarathon/events

Detalii despre Loterie de la PUMA

Aleargă – pentru că e simplu!

Toate antrenamentele de pregătire pentru Maratonul din Chișinău se desfășoare absolut gratuit pentru toţi doritorii!

Contacte: 069959594 – Liviu Croitoru (antrenor); 079996953 – Mariana Manole (managerul proiectului Sporter)