Participă gratuit la cursa Iute Credit Fun Run și primește cadou un tricou

CIM_IuteCredit_Banner_New_ROPartenerul cursei de masă Fun Run din cadrul Maratonului din Chișinău a devenit din nou compania Iute Credit, care va oferi tricourile personalizate ale maratonului celor 10 000 de participanți ai cursei Iute Credit Fun Run.

Iute Credit Fun Run este o cursă de masă pe distanța de 3 km din cadrul Maratonului Internațional de la Chișinău. La competiție poate participa orice doritor indiferent de vârstă absolut gratuit.

Cursa are un caracter mai mult de divertisment, decât unul competițional. Participanții vor avea de depășit distanța de 3 km de la PMAN – str. Tighina – 31 august – str. Bănulescu Bodoni – PMAN.

Misiuniea Iute Credit este de a fi cel mai rapid si cel mai confortabil furnizor de împrumuturi în Moldova!

Principiile noastre sunt:

Răspuns instant: ne-am pus ca scop să oferim răspuns instant la cererea de împrumut depusă de client. Vă va lua mai mult timp să citiți aceasta frază decât nouă să dăm un răspuns la o solicitare de împrumut.

Disponibil oriunde și oricând: ne dorim să fim disponibili pentru clienții noștri 27/7, oriunde s-ar afla ei. Daca ASTĂZI nu putem asigura disponibilitatea 24/7 de oriunde, deoarece depindem de partenerii noștri (bănci, magazine, oficii poștale) atunci vom depune toate eforturile pentru a descoperi noi soluții, noi parteneri care MÂINE ne vor ajuta să îndeplinim această misiune.

Efort minim din partea clientului: dorim să oferim clientului oportunitatea de a aplica pentru un împrumut prin simpla prin simpla sa identificare. Toate celelalte date necesare pentru finalizarea formalităților vor fi cautate și verificate de către noi, cu zero efort din partea clientului.

Amintim că cel de-al doilea Maraton Internațional din Chișinău va avea loc pe 17 aprilie 2016, în centrul Capitalei pe o distanță de 42 km, 21 km, 10 km sau 3 km.

Înregistrarea preliminară la Iute Credit Fun Run nu este obligatorie, dar e de dorit. Formularul de înregistrare poate fi completat aici.