Partenerul titular al semi-maratonului Puma se pregăteşte pentru Chișinău Maraton

Doriţi să instituiţi un spirit sportiv în organizaţia Dumneavoastră? Efectuaţi înregistrarea la antrenamentele corporative pentru atletică la organizatorii Maratonului Internaţional din Chişinău (detalii).

IMG_3386Fiind echipaţi în costume sportive Puma şi încălţaţi în cei mai rapizi adidaşi, colectivul brandului sportiv Puma Moldova, s-a adunat la un antrenament corporativ în cadrul pregătirilor pentru al doilea Maraton Internaţional din Chişinău.

IMG_3343Managerul pe marketing Puma Moldova, Eugen Martînov s-a întîlnit în parcul Valea Trandafirilor cu antrenorul Sporter Run Liviu Croitoru , au relatat împreună angajaţilor magazinelor Puma, despre noii adidaşi, care au intrat în vânzare în acest an, toate priorităţile adidaşilor, pentru ce gen de fugă sunt destinaţi şi cui.

IMG_3335După o mică instruire, colectivul Puma a trecut la o semi – încălzire, dar şi încălzirea muşchilor împreună cu Liviu Croitoru, şi de îndată au început a alerga în jurul lacului. Parcurgând cîteva cercuri, antrenorul a efectuat o mică gimnastică pentru evitarea leziunilor şi traumelor la picioare.

IMG_3376“Antrenamentul s-a desfăşurat conform planului. Împreună cu Liviu am povestit în detaliu despre noii adidaşi, care au venit în magazinele noastre, am petrecut o instruire fierbinte la atletică şi o mulţime de poze frumoase. Împreună cu colectivul nostru vom participa la Maratonul din Chişinău nu doar în calitate de partener, dar  şi ca sportivi, deoarece suntem de asemenea implicaţi activ în sport.  În acelaşi timp toţi participanţii la o distanță de 21 km vor fi plăcut surprinşi cu cadouri frumoase de la Puma Moldova „, – a declarat Evgheni Martînov, managerul pe marketing Puma Moldova.

IMG_3422Reamintim că, brandul sportiv Puma în  Moldova, a devenit partenerul titular la distanţa semi-maratonului a Maratonului din Chişinău, care va avea loc la 17 aprilie în centrul Chişinăului.

Acum distanţa de 21 km poartă titlul de – Puma Semi-Maraton!

Puma ROToţi participanţii la distanţa de 21 km, vor fi premiaţi garantat cu premii Puma, iar cîştigătorilor semi-maratonului le vor fi acordate premii de valoare de la brandul sportiv.

Misiunea PUMA – este de a deveni cel mai rapid brand sport din lume. Datorită tendinţei noastre infinite de a dezvolta sportul, noi suntem #Forever Faster (mereu mai rapid). Să fim mereu cei mai rapizi – este motto-ul nostru. Întotdeauna mai rapid – este mai mult decît rapid. Întotdeauna mai rapid – este mai mult de 65 de ani de produse sportive pentru cei mai rapizi atleţi.

Urmăriţi ultimele noutăţi ale magazinului Puma pe pagina de Facebook.

IMG_3393Ţinem să Vă atragem atenţia spre faptul că fiecare duminică, Sporter desfăşoară antrenamente de jogging pe distanţe lungi,  unde magazinul de echipamente sportive Puma va organiza o tombolă cu cadouri, iar deţinătorul acestora poate deveni orice participant norocos la cursă.

Loterie va avea loc în fiecare duminică la începutul cursei, și va dura până la 10 aprilie, în 2016. Detalii despre loterie aici.

Dacă nu aţi reuşit să fugiţi niciodată, atunci acum este momentul să Vă pregătiţi pentru al doilea Maraton din  Chișinău, care va avea loc pe 17 aprilie 2016. Pentru al doilea an consecutiv, mai mult de 10.000 de sportivi vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar colectivul Dumneavoastră va căpătat titlul de “ Cel mai sportiv colectiv din Moldova” , participând la cursa de 10 km!

Detaliile despre cursele corporative le găsiţi aici, precum și prin telefon: +373 79996953 și de e-mail la: marathon@marathon.md.

Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md