Organizatorii Maratonului Chișinău vor desfășura Grand Mersi Pasta Party

 

210x70_pasta_party_voucher_preveiw

Astăzi, 30 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale, sportivii care mâine vor participa la distanțele competitive vor putea savura o porție delicioasă de macaroane la Grand Mersi Pasta Party.

Timpul de desfășurare: de la 17:00 până la 19:00.

Pasta Party este una dintre cele mai cunoscute tradiții printre sportivii-maratoniști. În ajunul competițiilor, alergătorii mănâncă pasta pentru ca organismul să se încarce cu carbohidrați lenți, care vor ajuta atleții să parcurgă una dintre distanțe: 5, 10, 21 și 42 km.

Pasta Party în acest an se va desfășura pentru prima dată nu într-un local din capitală, dar chiar în Piața Marii Adunări Naționale. Chiar acolo, de unde duminica se va da startul celei de-a treia ediții a Maratonului Internațional Chișinău. Sportivii vor putea gusta pasta minunată de la partenerul maratonului – marca comercială Grand Mersi. Pentru participanți pasta este gratuită, iar locuitorii și oaspeții Chișinăului, care vor dori să participe la Pasta Party, vor putea intra pe teritoriu doar însoțiți de un alergător.

Pe lângă respectarea tradiției maratoniste, participanții curselor de mâine vor asculta un scurt briefing, la care se va vorbi despre particularitățile alergării pe distanțe lungi, dar și despre strategia și comportamentul pe traseu. Mai mult, organizatorii vor dezvălui câteva secrete pregătite pentru alergători.

партнеры