Organizatorii au modificat traseul cursei Iute Credit Fun Run

11111

Pe data de 1 octombrie, la Chișinău se va desfășura cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău. Pentru ediția din acest an, organizatorii au pregătit o mulțime de surprize plăcute pentru toți participanții.

O astfel de surpriză a devenit modificarea distanței și traseului cursei majore din cadrul Maratonului Chișinău, Iute Credit Fun Run. Acum pasionații de alergări și amatorii unui mod sănătos de viață vor putea alerga 1,5 km pe străzile centrale din capitală. Participarea la cursă este absolut gratuită și este disponibilă pentru toți doritorii.

Startul competiției Iute Credit Fun Run se va da la 09:00.

Traseul cursei arată după cum urmează: participanții pornesc de la Arcul Victoriei din Piața Marii Adunări Naționale, apoi aleargă pe bd. Ștefan cel Mare, până la intersecția cu strada Vasile Alecsandri. De acolo, participanții se îndreaptă spre strada Mitropolitul Varlaam și pe această stradă fac cale întoarsă până la strada Pușkin. De acolo, atleții ajung la arcul de finiș, vizavi de Arcul Victoriei.

map_marathon2017_4_RO

Iute Credit Fun Run este o cursă cu un caracter distractiv. La multe maratonuri majore, astfel de curse sunt deja o tradiție. Majoritatea participanților poartă diverse costume, mai ales de carnaval, pentru a le ridica dispoziția nu numai participanților la Iute Credit Fun Run, dar și celor de la distanțele mai serioase. Înainte de cursă, fiecare participant va primi un tricou cu simbolurile ediției a treia a Maratonului Internațional de la Chișinău.

Iar dacă doriți să luați parte la cursele competitive de 5, 10, 21 și 42 km, organizatorii vă îndeamnă să vă înregistrați pentru participare la cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău. Procedura înregistrării o puteți efectua pe site-ul marathon.md. Grăbiți-vă, numărul de locuri este limitat!

1234