• Română
    • Русский
    • English

ZUGO este alături de participanții Chișinău International Marathon

Portalul de știri ZUGO a devenit partener media al Chișinău International Marathon - cel mai așteptat eveniment sportiv din Republica Moldova. 

ZUGO este o agenție independentă de știri care își difuzează propriile materiale pe toate canalele multimedia.

Echipa ZUGO este tânără, productivă și tinde să participe activ la dezvoltarea societății. Vizitatorii portalului sunt oameni care caută în mod constant noi oportunități de a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele.

Partenerii ZUGO sunt persoane fizice și juridice care, în general, împărtășesc principii și valori similare, contribuie prin propriile proiecte la evoluarea societății și respectă independența și politica editorială a portalului.

 ZUGO își propune să devină cea mai importantă sursă de informare, recreere și instruire din Republica Moldova pentru tinerii de orice vârstă. Prin intermediul strategiei și a domeniilor abordate, până în 2020, ZUGO speră să fie prezent pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Chișinău International Marathon este la cea de-a patra ediție și se va desfășura pe 30 septembrie 2018. Cei care doresc să participe au posibilitatea să aleagă una dintre distanțele: 42 km, 10 km, 5 km, sau cursa gratuită de 1,5 km - ”Fun Run”. Înregistrarea este disponibilă pe site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md.