• Română
    • Русский
    • English

Vasconi va participa la expoziţia sportivă Sport Expo

vasconi, sport expo
La expoziţia de echipament și servicii sportive, Sport Expo, vizitatorii vor avea posibilitate să facă cunoştinţă cu o mare varietate a producţiei mărcii  Vasconi.


Brandul Vasconi rămâne de a fi de ani buni unul dintre cei mai cunoscuți producatori de confecții din Moldova. Compania „Cojocari-Grup”, deținătoarea mărcii Vasconi, a fost fondată în 1997 și a câștigat rapid o recunoaștere bine meritată pentru produsele sale. Până în prezent, producţia a crescut în mod semnificativ, ceea ce permite companiei să producă aproximativ 1000 de unităţi pe zi.

vasconi, chisinau international marathonGama de produse prezentate este extrem de variată și potrivită pentru toate categoriile de populație. Un accent deosebit, Vasconi face îmbrăcămintei pentru cei care au un stil de viață activ. Calitate excelentă și preţurile rezonabile, fac ca  produsele companiei să fie populare printre amatorii de sport.

Astăzi, compania produce o gama largă de produse: de la lenjerie intimă până la articole din tricot pentru femei, bărbaţi și copii pentru toate anotimpurile.

sport expo, chisinau international marathon
În perioada 15-17 aprilie, la expoziţia Sport Expo din cadrul Maratonului Internaţional de la Chişinău puteţi face cunoștință cu produsele fabricate de brandul Vasconi, care vor fi expuse  în Piața Marii Adunări Naţionale.