• Română
    • Русский
    • English

Un nou stil cu X-Style la Maratonul Internațional Chișinău 2018

Centrul de echipare X-Style susține în mod regulat diferite evenimente sportive și turistice organizate în țara noastră și, timp de mai mulți ani, evoluează în calitate de partener al „Maratonului Internațional Chișinău”.

Outdoor Center X-Style este un magazin de echipamente pentru turism, recreere activă și sporturi de iarnă cu cel mai mare asortiment din Moldova. Aici puteți găsi corturi, saci de dormit, rucsacuri, echipamente pentru scufundări, înot și alte activități în aer liber, precum și îmbrăcăminte și echipament pentru schi și snow-board.

Alergătorii preferă să meargă la magazinul X-Style pentru a-și achiziționa: lenjerie termică confortabilă; bandane BUFF funcționale; rucsacuri și centuri cu sisteme de hidrataresticle de băut; haine practice pentru orice vreme; șosete de înaltă calitate pentru alergare și sportceasuri electronice multifuncționale și multe altele.

Dacă ești „guru în alergare“ și te antrenezi în mod constant, atunci știi cât este de important să te îmbraci adecvat pentru a alerga în timpul iernii, verii, pe ploaie sau în zile însorite, și cât e de important să alegi setul corect pentru o anumită distanță. Gama de produse X-Style este reprezentată de brandurile de top mondiale, cum ar fi: CRAFT, ODLO, MONTANE, DEUTER, PRANA, LORPEN, BUFF, și multe altele. Iar dacă abia acum ai început să descoperi ce este alergarea, turismul montan, excursiile, alpinismul, scufundările, schi-ul sau snow-board-ul, atunci consultanții noștri profesioniști te vor ajuta să-ți alegi echipamentul potrivit.

Iar pentru participanții la Maraton, avem reduceri speciale. Ceea ce trebuie să faceți este doar să spuneți că sunteți participant și să prezentați înregistrarea, iar noi vă vom acorda o reducere de la 15 până la 25%, în funcție de distanța la care v-ați înregistrat.

Dar asta nu e tot!

X-Style adoră călătoriile, munții și organizează călătorii interesante de diferită complexitate. Călătoriile montane înseamnă aer curat, peisaje uimitoare, înălțimi incredibile, fitness și exerciții cardio, aventuri și amintiri pentru o viață întreagă. Aici, după prima excursie, viața oamenilor se schimbă pentru totdeauna și numai spre bine!

Ghizii turistici experimentați ai magazinului X-Style organizează regulat excursii la natură în timpul week-end-urilor, dar și expediții mai lungi în munții din România, Bulgaria, Turcia, Italia, Spania, Corsica, Nepal, Chile, Argentina, Peru, Bolivia, Kenya etc. De asemenea, aceștia organizează excursii de ciclism, rafting, tururi foto, tururi speologice și drumeții prin Republica Moldova și țările CSI. Va fi interesant pentru toți: pentru începători și pentru cei care au vizitat munții deja de mai multe ori!

De aceea, dacă sunteți dornic de a alerga sau doriți să vă încercați puterile într-o excursie reală în munți, atunci este timpul să vă testați pregătirea sportivă în practică. X-Style a pregătit pentru Dvs. drumeții și expediții interesante și variate, pe placul și după nivelul de pregătire fizică al fiecăruia.  

Listă călătoriilor viitoare și trecute poate fi găsită aici;

Adresa: mun. Chișinău, Bd. G. Vieru 27 (fostul Bd. Renașterii);

Contacte: tel: (022) 210-053 sala de comerț, 068165556;

www.xstyle.md;

www.facebook.com/xstylemd/;

Reamintim, „Maratonul Internațional Chișinău 2018” se va desfășura în capitală pe 30 septembrie.

Cei care doresc să participe la maraton pot afla mai multe detalii despre evenimentul sportiv și se pot înregistra pe site-ul marathon.md.