• Română
    • Русский
    • English

Ultimul antrenament înainte de Maraton și cadourile câștigate la tombolă

Duminică, 23 septembrie, Parcul Valea Morilor din Chișinău a găzduit ultimul antrenament de pregătire pentru „Maratonul Internațional Chișinău 2018”. Potrivit tradiției, antrenamentul a fost condus de antrenorul clubului Sporter - Vitalie Gheorghiță. Atragem atenția participanților la faptul că acesta a fost ultimul antrenament organizat de clubul Sporter. Acum, participanții se vor putea baza pe cunoștințele și abilitățile acumulate și le vor putea utiliza la maxim la viitoarele competiții.

Antrenamentul final a început cu încălzirea mușchilor și efectuarea exercițiilor fizice. După aceea, a urmat o cursă pregătitoare de alergare. La sfârșitul antrenamentului, Vitalie a povestit despre principalele repere, care trebuie luate în considerație în timpul cursei, a oferit diferite sfaturi utile viitorilor participanți la Maraton și a răspuns la toate întrebările acestora.

În cadrul antrenamentului de control, a fost organizată o tombolă pentru toți participanții. Norocoșii au plecat acasă cu câte un certificat - cadou din partea partenerilor.

Eva Elena a câștigat un certificat - cadou din partea companiei Garmin, Eugeniu Pitic s-a făcut cu un certificat din partea companiei Puma, Svetlana Olari a obținut un certificat - cadou de participare la Maraton, iar Tatiana Golodenco a câștigat o macetă pentru adevărații sportivi - călători din partea companiei LiMon.

Sperăm că antrenamentele organizate de clubul Sporter au fost benefice pentru participanții la Maraton și că aceștia vor reuși să obțină rezultate bune la viitoarele curse. Experții recomandă sportivilor să nu își suprasolicite organismul în ultima săptămână înainte de competiție. În următoarele zile, se permite doar alergarea pe distanțe mici și pregătirea morală pentru depășirea curselor de maraton.

Reamintim că „Maratonul Internațional Chișinău 2018” se va desfășura în capitală pe 30 septembrie. Cei care doresc să participe la maraton, pot afla mai multe detalii despre evenimentul sportiv și se pot înregistra pe site-ul marathon.md.