• Română
    • Русский
    • English

TVR Moldova susține Chișinău International Marathon 2018

TVR MOLDOVA - canalul Societății Române de Televiziune din Republica Moldova a devenit partener media al unuia dintre cele mai așteptate evenimente sportive din Republica Moldova - Chișinău International Marathon.

Postul a fost lansat la 1 decembrie 2013 și are scopul de a promova cultura și limba română, tradițiile de spiritualitate națională și obiceiurile care alcătuiesc identitatea neamului românesc.

TVR MOLDOVA este un post generalist care difuzează producții ale studiourilor TVR din Chișinău și din București, dar și achiziții din piața audiovizualului internațional. 

De asemenea, postul retransmite programe realizate de TVR1, TVR2 și TVR3. Emisiunile informative, sportive, programele publicistice, filmele artistice românești și străine, piesele de teatru românești, documentarele, emisiunile despre evenimente în care sunt implicați românii din comunitățile din afara granițelor României și a Republicii Moldova, producțiile de divertisment, spectacolele de muzică și folclor, transmisiunile în direct sau înregistrate de la festivalurile naționale și internaționale, toate acestea fac parte din oferta mediatică a TVR MOLDOVA.

Portalul de știri www.tvrmoldova.md este o etapă importantă în funcționarea Televiziunii Române în Republica Moldova. TVR MOLDOVA transmite 24 de ore din 24, în timp real, imaginea societății românești, în toate aspectele ei.

Chișinău International Marathon va avea loc pe 30 septembrie 2018. Toți cei care își doresc să participe, se pot înregistra accesând: marathon.md.

Vă reamintim că puteți alege una dintre distanțele: 42km, 10km, 5km sau cursa gratuită de 1,5 km - Fun Run!