ȘTIRI MARATON

JustConsult și pașaportul românesc îți dă libertatea de mișcare

Într-o lume tot mai globalizată, libertatea de mișcare și călătoriile facile în diferite țări devin tot mai importante. Pașaportul românesc oferă această libertate, deschizând uși către oportunități de călătorie și muncă în Uniunea Europeană.

Cu ajutorul JustConsult, companie de consultanță juridică, procesul de obținere a cetățeniei române și a pașaportului românesc devine o experiență simplă și lipsită de stres.
Cetățenie română pentru moldoveni– legal și rapid


Cetățenia română a devenit un obiectiv dorit pentru moldoveni, deoarece oferă numeroase avantaje, precum dreptul la liberă circulație în Uniunea Europeană și accesul la servicii și oportunități de muncă în țările membre ale UE.

Procesul de redobândire a cetățeniei române poate fi însă complex și plin de birocrație, dacă parcurgi procedurile de sine stătător. Lipsa informațiilor corecte și a cunoștințelor necesare pot crea dificultăți și întârzieri în depunerea și soluționarea dosarului.

JustConsult este o companie cu o experiență vastă de 20 ani în domeniul cetățeniei române. Cu un portofoliu impresionant de peste 400.000 de clienți deserviți, JustConsult a devenit un nume de încredere în rândul cetățenilor care își perfectează acte românești.
Cine poate depune dosar de redobândire cetățenie română?

Dacă ai buneii sau străbunei născuți până la 28 iunie 1940 în Basarabia, pe teritoriul României Mari, poți iniția procesul de redobândire a cetățeniei române în baza Legii cetățeniei române nr. 21/1991.

Pentru a obține cetățenia română prin redobândire, trebuie să colectezi actele de stare civilă care să dovedească legătura ta de rudenie cu persoanele în baza cărora soliciți redobândirea cetățeniei române.

În cazul în care actele tale sau ale ascendenților tăi nu sunt în regulă sau conțin erori, va trebui să obții duplicatul acestora de la Oficiul Stării Civile. Este deosebit de important să verifici cu atenție corectitudinea datelor din acte, deoarece eventualele erori sau neconcordanțe pot duce la respingerea dosarului de către autorități.

După ce documentele sunt verificate și corectate, urmează etapa de legalizare a întregului pachet de acte la un notar, iar apoi aplicarea apostilei pe fiecare act din dosar, inclusiv pe copiile legalizate.

Ulterior, trebuie să te programezi în prealabil pentru depunerea dosarului de redobândire a cetățeniei române, fie la sediul Autorității Naționale pentru Cetățenie din România, fie la unul dintre consulatele României din străinătate.
Cum poți evita pierderea de timp în procesul de redobândire a cetățeniei române?

Cu ajutorul JustConsult, tot acest proces devine mult mai simplu.

Compania verifică dacă ai toate documentele necesare și le analizează pentru a se asigura că sunt corecte. În cazul în care identifică erori în actele tale, se ocupă de corectarea datelor.

De asemenea, compania efectuează programarea prealabilă și organizează plecarea în România ca să depui dosarul la ANC. JustConsult are transport propriu, confortabil și sigur, astfel încât să ajungi în România la timp și fără probleme.

Echipa JustConsult te va ghida la toate etapele ulterioare – depunerea jurământului, transcrierea actelor de stare civilă, perfectarea pașaportului românesc sau a buletinului de identitate.
Cele mai solicitate servicii ale companiei sunt:
  • Pregătire și depunere dosar de cetățenie română;
  • Cetățenie română prin judecată în 10 - 15 luni;
  • Programare pentru depunerea jurământului;
  • Transcriere certificat de naștere și de căsătorie românesc;
  • Buletin de identitate românesc;
  • Pașaport românesc în minim 5 zile;
  • Preschimbare permis de conducere moldovenesc în românesc;
  • Alocații pentru copii cu cetățenie română;
  • Transport tur-retur spre România de categoria business-class;
Cu JustConsult, procesul de redobândire a cetățeniei române devine mult mai ușor. Totodată, vei avea certitudinea că procedura este respectată în conformitate cu legea.

Nu lăsa barierele birocratice să îți limiteze visurile și aspirațiile. Apelează la JustConsult și lasă-i pe experții lor să te ghideze prin procesul de obținere a pașaportului românesc!

Pentru a afla mai multe și pentru a beneficia de serviciile companiei, vizitează oficiul din Chișinău, Bălți sau Cahul sau poți suna la numărul de telefon 22 10 50 80.

Completează acum formularul de pe pagina justconsult.md și solicită o consultație telefonică gratuită.