ȘTIRI MARATON

Chisinau Big Hearts Kids Marathon – Deschide calea succesului pentru copilul tău

Toți părinții visează la succes pentru copiii lor, dar visatul nu este suficient. Succesul este o abilitate care trebuie învățată. Aduceți-vă copilul la Chisinau Big Hearts Kids Marathon pentru a-l face să creadă în el însuși, să învețe să-și atingă obiectivele și să-și trezească spiritul câștigător.
Kids Marathon este o parte importantă a Chisinau Big Hearts Marathon, un festival sportiv vibrant și masiv cu multe activități, distracții și prieteni noi. Cursele pentru copii au loc chiar în inima Chișinăului – în Piața Marii Adunări Naționale și de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare între străzile Bănulescu-Bodoni și Pușkin.
În funcție de vârstă, copiii cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani concurează la distanțe de 400 m, 800 m, 1200 m și 2000 m. Pentru fiecare dintre ei, participarea la maraton devine un eveniment plin de inspirație, încrederea în propriile abilități este consolidată și sunt motivați pentru noi victorii în toate domeniile vieții.
Liza Lyutova, în vârstă de 9 ani, va participa la maraton pentru a treia oară și, cu fiecare an, participarea la cursă o inspiră tot mai mult. „Am stabilit deja 5 recorduri la alergare și în acest an îmi propun să stabilesc un record la distanța de 21 km”. Liza a devenit un model pentru sora sa mai mică, Lera – care are aproape 5 ani și se pregătește pentru prima ei participare.
Înregistrați-vă copilul la Kids Marathon pentru ca și el să poată crede în sine și să aspire la victorii. Fiți un model pentru copiii voștri și participați și voi la startul maratonului. Liza Lyutova provine dintr-o familie sportivă; tatăl ei, Alexey, va participa, de asemenea, la maraton pentru a treia oară – distanța sa actuală este de 42 km. Iar mama Alla, împreună cu cea mai mică fiică, îi vor încuraja pe sportivii lor.
Alegeți o distanță adecvată vârstei copilului dvs. și rezervați un loc la Chisinau Big Hearts Kids Marathon. Deschideți copilului vostru lumea maratoanelor și a victoriilor!