ȘTIRI MARATON

A avut loc adunarea cu voluntarii Maratonului Internațional Chișinău

Organizatorii „Maratonului Internațional Chișinău” știu că pentru a organiza un eveniment sportiv grandios în Republica Moldova, au nevoie de ajutorul voluntarilor. De aceea, pe 17 septembrie, a avut loc o întâlnire introductivă a organizatorilor și a voluntarilor.
Corolenco Ecaterina, managerul organizației Sporter, a povestit fetelor și băieților despre modul în care va avea loc evenimentul, a prezentat harta și distanțele traseului și a vorbit despre punctele în care este nevoie de implicarea voluntarilor, explicând sarcinile care trebuie efectuate. La întâlnire au participat 180 de voluntari, care mai târziu vor fi împărțiți în grupuri, monitorizate de către curatori. 
În viitorul apropiat, vor mai avea loc câteva întâlniri, în cadrul cărora organizatorii vor explica mai detaliat responsabilitățile voluntarilor și vor efectua instructaje suplimentare cu aceștia.
După maraton, fiecare voluntar va primi câte o diplomă personală din partea organizației Sporter și a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova.