ȘTIRI MARATON

Fun Run – înscrierile pentru cursa gratuită sunt deschise!

Chisinau Big Hearts Marathon se apropie cu pași grăbiți! Până la ziua competiției a rămas mai puțin de o lună. Grăbește-te și înscrie-te la partea cea mai distractivă și zgomotoasă parte din Maratonul Chișinău – cursa gratuită Fun Run.

În acest an, capitala Moldovei găzduiește Big Hearts Marathon pentru a noua oară. Atleți și fani din întreaga lume vin la acest festival sportiv incredibil, pe listele de start figurând participanți din peste 50 de țări!

Ce atrage zeci de mii de sportivi și o mulțime de fani? Bineînțeles, atmosfera Maratonului Inimilor Mari. Este un festival sportiv intens și plin de culoare, care, timp de un weekend întreg, transformă Chișinăul într-o capitală mondială a sportului.
Sportivii experimentați aleg distanțe de 5, 10, 21 sau 42 de km. La Big Hearts Marathon, însă, mai poți alerga și o distanță potrivită aproape oricui: Fun Run de 1,5 km.

Cursa se adresează femeilor și bărbaților de toate vârstele și nivelurile de pregătire fizică. Înscrierea este gratuită. Mai mult, toți participanții la Fun Run vor primi ca amintire un tricou cu simbolurile maratonului.

Această cursă are o mulțime de fani, pentru că Fun Run este și cea mai distractivă cursă de maraton. Unii participanți chiar își pregătesc costume amuzante pentru a o face și mai incitantă. Traseul se desfășoară pe bd. Ștefan cel Mare, str. Vasile Alecsandri, Veronica Micle și Bănulescu-Bodoni, după care revine în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN).
Fun Run va lua startul din PMAN pe 23 septembrie, ora 10:30. Dar grăbește-te să te înscrii acum ca să ai timp să te pregătești pentru maraton. Ne vedem la start!