ȘTIRI MARATON

Tymbark - partener oficial Chisinau Big Hearts Marathon

Maspex România, producătorul sucului Tymbark, face parte din grupul polonez Maspex, una dintre cele mai mari companii din Europa Centrala și de Est pe segmentul produselor alimentare. Activând de 17 ani pe piaţa din Moldova, compania deține în prezent un portofoliu vast de produse precum sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate.

Produsele TYMBARK sunt de calitate ridicată și se adresează unui tip variat de consumatori. De la cei maturi, deja stăpâni pe ei, curajoși și încrezători în propriile forțe și cărora le place să-și afirme personalitatea, până la cei tineri, conectați la social media și la cele mai noi trenduri, care se validează prin asocierea cu branduri cool și de calitate. Tymbark oferă produse atât pentru cei care îndrăgesc timpul petrecut în familie, dar și pentru întâlnirile între prietenii de toate vârstele.

Câteva exemple: Tymbark Cool - potrivit pentru mesele servite în familie; Tymbark Tetra Pak 1&2L – alegerea sănătoasă ,,cu gust autentic de fructe”. Din categoria Still drinks single serve fac parte Tymbark Mix, Tymbark Fizzy, Limonada 400ml - produse foarte îndrăgite de către generația Z, persoane foarte conectate la social media și foarte receptive la cele mai cool trenduri.
Tymbark se numără printre preferințele consumatorilor datorită calității sale și gustului unic.

Cel mai nou produs care are la bază ADN-ul Tymbark este Tymbark Fizzy, disponibil în 3 combinații răcoritoare de FRUCTE & BULE, într-un ambalaj de tip DOZĂ 330ML, cu un conținut ridicat de suc de fructe (20%):

  • Mere Mango Portocale;
  • Mere Pepene roșu;
  • Mere Lămâie Mentă;

Așa cum ne-a obișnuit, Tymbark vine cu o surpriză pentru consumatori. Și de data aceasta vom descoperi vestitele MESAJE Tymbark sub cheiță.

De asemenea, gama de produse Tymbark 1L Tetra Pak a fost îmbogățită cu noi arome. Bogat în vitamina C –Tymbark 1l Rodie este ultima noutate lansată în această gamă, având un gust plin, ușor acrișor. Întreg sortimentul produselor Tymbark pune accentul pe un stil de viață echilibrat și sănătos, oferind consumatorilor produse de calitate, cu gust delicios de fructe, pentru o stare de bine.

Compania își propune să se dezvolte continuu, să creeze produse cu pasiune și cu simțul responsabilității, cu care să fie alături de oameni în viața lor de zi cu zi.