ȘTIRI MARATON

Petrom - mai mult decât o stație PECO

Stațiile Petrom demult nu mai sunt doar despre carburanți. Aici te alimentezi cu emoții pozitive, îți ordonezi gândurile, prioritățile și te încarci cu energie pentru o nouă zi, pentru un nou început. Petrom recunoaște timpul tău drept o valoare incontestabilă și apreciază alegerea ta. Aici întotdeauna vei găsi cei mai buni carburanți, dar și cea mai bună cafea. Petrom nu admite compromisuri cînd în joc e calitatea: calitatea carburanților, calitatea deservirii, calitatea echipamentelor și a produselor.
Petrom - gustul călătoriei. Pornește la drum cu Petrom și cafeaua VIVA
La Petrom, calitatea cafelei este la fel de importantă precum și cea a carburanţilor. Doar în stațiile Petrom, te poți bucura de aroma cafelei favorite, de gustări delicioase și ambianță plăcută. Zilnic, la Petrom ai o selecție de sandwich-uri, plăcinte, produse de patiserie și cafeaua VIVA, toate proaspete și pregătite cu drag.
Cafeaua de dimineață, la fel ca ziua de astăzi, este irepetabilă, unică și nu admite dubluri. Ea dă tonul zilei și, fie este reușită, fie rămâne pe masă. La Petrom, fiecare ceașcă de cafea VIVA este preparată din boabe de cafea atent selecționate, ce provin de la prăjitoarele tradiționale Gimoka, în zona lacului Como. Aroma unică și armonioasă este rezultatul unei experiențe de peste 30 de ani în prăjirea cafelei. Cafeaua VIVA Classic reprezintă combinația perfectă dintre boabele Arabica și Robusta. Aceasta te surprinde cu o aromă caracteristică fină, cu note de malț, nuci și ciocolată și un gust echilibrat. Spre deosebire de varianta clasică, VIVA Single Origin Guatemala 100% Arabica oferă o experiență diferită a gustului, o altă aromă, o nouă destinație în călătoria aromelor cafelei. Boabele de cafea single origin sunt prăjite mai puțin, comparativ cu alte amestecuri de boabe, iar acest lucru scoate în evidență bogăția aromelor fructate ale cafelei.
Indiferent de ce aromă alegi astăzi, Cafeaua VIVA este mereu proaspăt pregătită din cele mai bune boabe, cultivate etic și prăjite în stil tipic italian special pentru Petrom. Toate acestea pentru ca la Petrom să te bucuri de gustul unic al Cafelei VIVA, pregătită special pentru Petrom.
Mai mult ca atât, pentru a dezvălui și valorifica întregul spectru de arome al cafelei VIVA Petrom a investit în cele mai perfomante aparate de cafea, dar și în instruirea angajaților. Aceștia au beneficiat de instruire din partea celui mai renumit barista din România și unul din cei mai buni barista din lume - Paul Ungureanu. Expertul român a prezentat tehnici inedite de preparare a cafelei, dar și de păstrare a boabelor și exploatare corectă a tehnicii și mașinilor de cafea.
Astfel o simplă ceașcă de cafea devine un răsfăț pentru simțuri, o experiență în care aromele par a trezi lumea din somn și a pregăti sufletul pentru o nouă zi plină de posibilități. Cu fiecare înghițitură, cafeaua îți aduce o doză de energie și claritate, pregătindu-te pentru provocările și aventurile ce urmează să vină.
Nu rata startul, începe ziua la Petrom
Alege să începi ziua la Petrom și cafeaua de dimineață va deveni un refugiu, un moment de liniște, înainte de a intra în ritmul alert al zilei, un stimulent pentru creativitatea și concentrarea ta, pentru ordonarea planurilor și acțiunilor. Îți va da curaj să ții piept provocărilor și să transformi ziua într-un succes. Este timpul tău, un moment prețios în care te poți conecta cu propriile gânduri și emoții.
Fă-ți plinul în stațiile Petrom, asigură un început frumos zilei tale, trăiește - o din plin și cu mult spor.
Petrom - pune Moldova în mișcare!