ȘTIRI MARATON

Chisinau Marathon – cea mai bună declarație de dragoste

Există mai multe feluri în care să-ți declari dragostea. Atunci când nu poți exprima în cuvinte profunzimea sentimentelor tale, îți vin în ajutor simbolurile. Important este să nu fii banal! 8 Martie e un motiv excelent să dai dovadă de imaginație și să-i oferi iubitei tale un buchet de emoții.

În urmă cu 200 de ani, totul era simplu. Puteai să faci un buchet de nuferi, gardenii, gloxinii, clopoței, să adaugi câteva ghinde și să înfășori totul într-o frunză de palmier pentru ca domnișoara să înțeleagă: o iubești, îți pasă de ea, îi admiri perfecțiunea, îi dorești sănătate și succes.

Omul modern a uitat complet de limbajul florilor, dar există ceva care te ajută să exprimi totul și deodată. Un certificat la Chisinau Marathon este modul perfect de a-i spune:

  • Te apreciez și țin la tine! Îmi pasă de sănătatea ta.
  • Cred în tine și te admir!
  • Îți urez succes și victorii!
  • Pentru mine contează să ai o viață frumoasă și interesantă.

Iar dacă te înscrii la maraton și tu, odată cu achiziționarea certificatului, acest lucru va spune mai bine decât un buchet de trandafiri roșii: “Îți sunt alături!”

Nu fii banal – vino la biroul Sporter până pe 8 martie să-ți ridici certificatul cadou pentru Chisinau Marathon. Ea va uita gustul șampaniei și al bomboanelor chiar a doua zi, dar emoțiile acestei celebrări strălucite a sportului vor rămâne cu voi pentru totdeauna.