ȘTIRI MARATON

Chisinau Big Hearts Marathon – cum să-i susținem pe sportivi?

Ce face ca o sărbătoare să fie sărbătoare? Atmosfera! Și cine o creează? Noi o creăm! Hai și tu la Chisinau Big Hearts Marathon – dacă nu participi la cursă, vino să-i susții pe cei care vor aborda distanța. Și tu, și ei veți avea parte de emoții deosebite și amintiri frumoase.

Care e motivul? Maratoniștii cu experiență spun că, atunci când alergi, susținerea e de aur. Când ți se pare că te lasă puterile și fiecare pas este anevoios, zâmbetele sau strigătele prietenoase ale cuiva îți dau energia de care ai nevoie.
Cum să-i susținem pe sportivi? Cel mai frumos ar fi să venim împreună cu prietenii și, desigur, să ne pregătim din timp – să alegem ținute uimitoare, poate amuzante, pentru a atrage mai multă atenție. Putem face un poster, putem lua cu noi un steag și baloane. Mai putem compune și niște sloganuri pe care să le scandăm. Cât despre apă și gustări energizante, nu e nevoie să luăm așa ceva cu noi, pentru că participanții vor primi apă și gustări la punctele de hidratare special amenajate.
Ce vei avea de câștigat? O încărcătură uriașă de energie, emoții pozitive și distracție! Cel mai probabil îți vei face noi prieteni: fanii se înțeleg bine între ei și, în general, sunt oameni de treabă.
Poate că îți va plăcea atât de mult spiritul maratonului încât vei decide să participi și anul viitor, chiar dacă este vorba de distanța cea mai scurtă. Vei începe să te antrenezi, vei deveni mai rezistent, mai puternic în trup și în spirit și, ca urmare, îți vei schimba viața în bine. Sau poate că ești deja gata să iei startul anul acesta? Grăbește-te, alege o distanță și înscrie-te! Și adu-ți prietenii ca să te susțină.