ȘTIRI MARATON

Compania Invitro Diagnostic participa la Chisinau Marathon 2024, vino și tu cu echipa ta

2024-07-10 14:57
Ediția aniversară a Chisinau Marathon 2024 va avea loc pe 29 septembrie, în inima capitalei. Nu rata șansa de a organiza cel mai fantastic team building pentru echipa ta la fel ca compania Invitro Diagnostic!
De ce participarea la Chisinau Marathon devine cel mai bun team building? Pentru că oferă echipei puterea învingătorilor, dezvoltă spiritul de echipă, relațiile de camaraderie în afara job-ului și multe conexiuni speciale!

Maratonul înseamnă planificare, cooperare, curaj, perseverență în atingerea scopului. Este, de asemenea, o sărbătoare sportivă vibrantă și zgomotoasă, distracție, sănătate, pozitivitate, o mulțime de amintiri vii și fotografii grozave.

Pe 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale, adu-ți colegii, familia și prietenii la start. Cu cât echipa ta este mai mare, cu atât participarea este mai avantajoasă:

  • de la 5 la 9 alergători – reducere 5%;
  • de la 10 la 14 alergători – reducere 10%;
  • de la 15 alergători și mai mulți – reducere 15%!

Transformă ediția aniversară a Chisinau Marathon într-un team building sportiv pentru echipa ta. Nu amâna – încă puțin și fanfarele maratonului vor răsuna. De zece ani iubim sportul și sănătatea!

Pentru a primi oferta corporativă accesează
Înregistrează-te