ȘTIRI MARATON

Chisinau Big Hearts Marathon – aleargă din toată inima

Ce îi face pe milioane de oameni să se înscrie la maraton în fiecare an și să alerge mulți kilometri, epuizându-se la maxim și depășindu-și limitele? Secretul principal al maratonului nu constă în puterea picioarelor, ci în forța inimilor.

Din acest motiv, Marathonul International Chisinau, care va avea loc pe 24 septembrie anul curent, se numește Big Hearts Marathon. La eveniment sunt așteptați să participe zeci de mii de atleți din întreaga lume. Și chiar dacă vin din diferite țări, maratoniștii reprezintă o lume deosebită.

În lumea alergării pe distanțe lungi, este timp pentru a fi în comuniune cu natura, pentru a găsi armonia interioară și pentru a-ți face noi prieteni. Așadar, pentru cei implicați în această lume, alergatul este mai mult decât o activitate fizică sau o modalitate de îmbunătățire a sănătății, iar maratonul este mai mult decât o disciplină competitivă.
Emoția este forța motrice din spatele Big Hearts Marathon. Acesta deschide întregul spectru de sentimente, de la exaltare la triumf. Iar atunci când energia pare a fi la limită și forța picioarelor nu mai este suficientă, participanții sunt mânați de puterea inimilor. Ei reușesc să depășească distanța aleasă și fiecare dintre ei ajunge la linia de sosire ca un învingător, înconjurat de alți învingători, prieteni și oameni cu aceleași convingeri. Emoțiile se contopesc - nu prea mai există așa ceva altundeva.
Vreți să simțiți energia maratonului? Simte-i puterea!
Înscrie-te chiar acum la Big Hearts Marathon.
Alege o distanță, începe să te antrenezi și ieși la linia de start. Crede în forțele proprii, uită de ceea ce te împiedică și bucură-te de noi victorii. Fă parte din lumea fascinantă a maratonului.