ȘTIRI MARATON

Grafit - partener oficial Chisinau Big Hearts Marathon

Compania Grafit Holding își continuă angajamentul ca partener oficial al celui de-al optulea Maraton Internațional Chișinău, promovând un stil de viață sănătos acasă - în Moldova. Maratonul va avea loc pe 24 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale.

Grafit Holding este o companie din Moldova cu capital german și valori europene. Principalul său obiectiv este achiziționarea și vânzarea de bunuri excedentare pe piețele mondiale. Astfel, holding-ul contribuie la soluționarea problemei supraproductivității și ajută direct ecologia planetei noastre. Deviza Grafit Holding este "Salvăm planeta de supraproducție în toate limbile!"

Conducerea companiei este convinsă că un angajat fericit înseamnă un client fericit. De aceea, la Grafit Holding se lucrează în condiții maxime de confort: două sedii mari în Centrul orașului, cu toate facilitățile necesare pentru muncă și relaxare. Fiecare angajat are posibilitatea să se dezvolte și să construiască o carieră de succes acasă, în Moldova.

În prezent, în cadrul Grafit Holding funcționează proiecte precum Sovamax EU, Eminia Trading, Lanius Trading, Agava Trading, Sovamax USA, RA Trading, Gamaiun Consulting, MTEAM, Horus, Unity, Kolumba, Logistics și Upnet.

Dacă cunoașteți limbi străine și doriți să faceți parte dintr-un holding mare, vă invităm să accesați site-ul www.grafit.com și să completați cererea.

Majoritatea angajaților Grafit Holding vor participa la cursa de alergare, iar cei mai puternici și curajoși vor alerga pe distanța de 10 km sau semimaratonul de 21 km.

Aleargă pe distanța aleasă alături de echipa holding-ului și împreună cu alți mii de participanți din Moldova și din alte țări!