ȘTIRI MARATON

Chisinau Big Hearts Marathon – adună-ți echipa de prieteni!

Tot mai multe inimi bat la unison, dornice să participe la Big Hearts Marathon. Tot mai mulți oameni se înscriu la cursa principală a țării. Printre aceștia, cu siguranță îți vei găsi noi prieteni. Începe chiar acum să-ți formezi echipa și să te antrenezi pentru cursă!

Într-o echipă de oameni care gândesc la fel, orice activitate este mai eficientă și mai productivă. De asemenea, antrenamentul cu prietenii este mult mai motivant decât antrenamentul individual.

De ce? E simplu! Membrii echipei se motivează și se susțin reciproc, își împărtășesc experiențele și cunoștințele despre tehnici de alergare, nutriție și program de antrenament. În același timp, concurează între ei, deci fiecare depune un pic mai mult efort. În cele din urmă, toți sunt în cea mai bună formă atunci când ajung la marele start.

În plus, este mai plăcut să vă antrenați împreună! Antrenamentele în comun consolidează prieteniile și stimulează imaginația. De exemplu, vă puteți gândi cum să vă scoateți echipa în evidență și cum să-i cuceriți pe fanii și susținătorii maratonului.
Adună-ți o gașcă de prieteni, înscrieți-vă cu toții până pe 17 mai ca să beneficiați de sloturi la preț promo și participați împreună la maraton!