ȘTIRI MARATON

OM KIDS - susține micii campioni la Moldcell Big Hearts Kids Marathon

Copii sunt pregătiţi mereu pentru marile aventuri! Iar pentru cei mai activi noi am creat OM Kids – apa OM în butelii individuale.


Pornind într-o călătorie sau la şcoală, apa OM Kids este mereu cu ei. Acum, ea are o etichetă colorată şi poate fi uşor deschisă.
În plus, OM Kids – este un brand activ social, scopul căruia este promovarea modului de viaţă sănătos în rândul copiilor. Ne dorim să ajutăm toţi să-şi descopere cea mai bună versiune a sa,  să-i inspirăm zilnic la mici fapte, să ajutăm să crească sănătoşi, deştepţi şi puternici, astfel încât într-o bună zi să devină adulţi fericiţi.


Noi susţine cu bucurie astfel de evenimente importante, precum Chisinau Big Hearts Marathon, care va avea loc pe 25 septembrie.
Pentru cei mai micuţi participanţi va fi organizat Moldceel Big Hearts Kids Marathon, care se va desfăşura pe 24 septembrie în Piaţa Marii Adunări Naţional, în centrul Chişinăului.
Cursa de alergare pentru copii va avea loc sub formă de competiţie, pe diferite categorii de vârstă  de la 5-13 ani. Micii sportivi vor trebui să parcurgă distanţa de 200 m.

Pe lângă competiţii, pe copii îi aşteaptă concursuri intresante şi cadouri de la parteneri.
OM Kids – exclusiv pentru copii.