ȘTIRI MARATON

Chisinau Marathon: 50% din sloturi au fost vândute!

2024-06-24 14:07
Mai sunt 4 luni până la Chisinau Marathon, iar 50% din sloturi sunt deja rezervate. Interesul record este de înțeles: se pregătește un eveniment sportiv unic pentru ediția aniversară de 10 ani. Nu amânați înscrierea ca să nu rămâneți fără un slot!
Specificul acestei înscrieri este interesul foarte mare al alergătorilor străini. Chiar și în anii obișnuiți, Chisinau Marathon atrage participanți din peste 60 de țări, iar ediția aniversară, judecând după dinamica solicitărilor, va extinde și mai mult geografia participanților.

Totuși, majoritatea celor care doresc să participe la Chisinau Marathon, sunt, bineînțeles, rezidenți ai Moldovei. Pentru sportivii locali, maratonul nostru este de mult timp o sursă de mândrie deosebită, iar cursa jubiliară pentru ei este cu siguranță un must run.

Emoția este sporită și de faptul că anul trecut nu au fost sloturi destule pentru toți doritorii, sold out s-a produs cu mult înainte de start. Dacă ar fi să continuăm ideea, anul acesta, ținând cont de ediția jubiliară, sloturile la evenimentul unic se vor epuiza și mai degrabă.

Împreună cu Chisinau Marathon, de 10 ani iubim sportul – vino și tu!

  • 5 km;
  • 10 km;
  • 21 km;
  • 42 km!

Alege! Înscrie-te, adu-ți prietenii și familia! Nu uita de cursa specială pentru copii – Kids Marathon. Pe 29 septembrie, vino în Piața Marii Adunări Naționale și aleargă Chisinau Marathon cu drag și cu mândrie, primește medalia de finisher binemeritată și completează-ți colecția de realizări sportive!