ȘTIRI MARATON

KIA – partener oficial Chisinau Big Hearts Marathon 2022

KIA – partener oficial Big Hearts Chisinau Marathon, care se va desfășura pe arteriile principale ale Chișinăului în perioada 24 și 25 septembrie curent.

KIA   este un brand care mai mult de 50 ani produce automobile de cea mai bună calitate, renumite în întreaga lume. 
Autoframe-FM este distribuitorul oficial KIA în Moldova. Centrul auto KIA în mun.Chișinău se află pe strada Socoleni, nr.18 și în mun.Bălți, showroomul fiind situat pe strada Nicolae Iorga, nr.6, bl.1.

În Moldova, brandul Kia este reprezentat printr-o gamă largă de modele cu diferite nivele de echipare, astfel încât fiecare client să-și poată alege modelul Kia pe care și-l dorește.

KIA SPORTAGE  este unul dintre liderii de vînzări; pe piața autohtonă în segmentul crossover, care manifestându-se foarte bine la distanțe lungi a fost ales automobilul oficial al Big Hearts Chisinau Marathon.
Ajuns la cea de-a 5-a generație, mai bună ca oricând, KIA Sportage a impresionat printr-o individualitate strălucitoare.
Un design radical nou al KIA Sportage a fost o provocare pentru întregul segment al crossover-ilor.
Creșterea permanentă a vânzărilor este o dovadă clară că nivelul de încredere a clienților fața de acest model crește  сonstant. 


KIA STONIC – pentru cei care își trăiesc viața din plin!
Silueta sa îndrăzneață vă va răsturna viziunea despre standarde. Kia Stonic pare a fi un vis strălucitor devinit brusc o realitate! Dinamic, stilat, funcțional – el parcă abia așteaptă  să se integreze in traficul orașenesc pentru a-i da culoare și eleganță!


KIA SORENTO - puternic, avansat și versatil!
Dacă aveți  o familie mare și doriți ca toți pasagerii să aibă tot confortul, atunci Sorento cu 7 locuri este alegerea corectă.
Kia Sorento se manifestă prin siguranța sporită și manievrare incredibilă. Aspect îndrăzneț, confort maxim, un interior versatil pentru 7 persoane și tehnologii de asistență suplimentare.


KIA SELTOS –  vă impresionează printr-un design special și dinamică.
În spatele siluetei dinamice a unui crossover compact cu caractere expresive a caroseriei se ascunde un caracter prietenos, în care confortul și echiparea merg cot la cot cu pasiunea și avântul. Noul Kia Seltos este conceput ca să răspundă la orice provocare.


Mai multe informații despre toată gama automobilelor KIA puteți găsi pe site-ul www.kia.md sau vizitând saloanele auto KIA la adresele:
mun.Chișinău, str.Socoleni, nr. 18 
mun.Bălți, str.Nicolae Iorga, nr.6, bloc 1 
Тел: (022) 022 811 888
e-mail: sales@autoframe.md
www.kia.md