ȘTIRI MARATON

DITA - mai mult decât o farmacie!

Pentru că oamenii au nevoie de sfaturi personalizate de sănătate, de produse farmaceutice de înaltă calitate și în același timp la prețuri mici, Farmacia Familiei a lansat și dezvoltat noul concept de farmacii sub brandul - DITA.

Prețuri de depozit, auto-deservire, sortiment mare, design modern și ambianță plăcută ce oferă clienților o experiență de health & beauty shopping de neuitat - sunt doar câteva dintre atuurile noului format de hyper farmacie, devenit celebru în întreaga țară.
Mai mult, în hyper farmaciile DITA poți profita de reduceri chiar și de la prețurile de depozit, la cele peste 20.000 de produse, amenajate pe zone de interes: medicamente, suplimente alimentare, produse dermato-cosmetice, produse de îngrijire personală, produse pentru mamă și copil, dispozitive medicale și optica.
Hyper Farmacia Dita este un spațiu unde clienții pe lângă plăcerea de a face achiziții necesare pentru frumusețe și sănătate primesc și servicii de calitate, inclusiv consultația medicului dermatolog, oftalmolog dar și suport din partea consultanților bine pregătiți în alegerea ochelarilor de vedere, lentile și ochelari soare de la branduri mondiale, Ray Ban, Armani, Vogue, Jaguar etc.
Totodată, în cadrul Hyper Farmaciei Dita de pe bd. Ștefan cel Mare 6, descoperiți un spațiu dedicat brandului norvegian de mobilă și accesorii exclusiviste pentru copii – STOKKE. Acesta oferă cărucioare inovative, flexibile, ușoare, compacte și stilate, mobilier de cea mai bună calitate pentru camera copilului, scaune de masă versatile, concepute inteligent să crească o dată cu copilul, textile, accesorii și produse pentru baie.
Descoperă filialele DITA Hyper Farmacie:
bd. Mircea cel Bătrân. 3
bd. Ștefan cel Mare, 6
bd. Moscova, 5
bd. Alba Iulia, 190/1
str. Ion Creangă, 78
or. Ungheni, str. Națională 17
or. Bălți, str. Bulgară 70

Ai grijă de sănătatea și starea ta de bine!