ȘTIRI MARATON

BMW - partener oficial Chisinau Big Hearts Marathon

Primul BMW i5 și noul BMW Seria 5

BMW Seria 5 este paradigma sedanului sportiv şi confortabil din clasa business. Automobilele combină opţiunile de echipare de la momentul respectiv cu caracteristici dinamice de condus, facilitate de suspensiile perfect coordonate şi de motoarele puternice şi eficiente. Un aspect elegant garantează o apariţie adecvată în orice situaţie.

Mai dinamic ca niciodată, prezentând o multitudine de inovații digitale și, pentru prima dată, propulsie complet electrică - așa iese noul BMW Seria 5 Sedan. În calitate de BMW i5, noua ediție a celui mai de succes sedan business din lume preia conducerea pe drumul către o mobilitate premium durabilă în segmentul de vehicule de gamă medie superioară. Electrificarea constantă, afișajul curbat BMW avansat și sistemul de control cu „QuickSelect“, noile servicii digitale și sustenabilitatea sporită pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului caracterizează progresul înregistrat în domeniile viitorului, care sunt de importanță centrală în transformarea actuală a BMW Group.
Un limbaj de design clar și redus subliniază eleganța și prezența sportivă a noului Seria 5 Sedan. În comparație cu modelul predecesor, noua ediție a crescut în lungime cu 97 milimetri până la 5.060 milimetri, în lățime cu 32 milimetri până la 1.900 milimetri și în înălțime cu 36 milimetri până la 1.515 milimetri. Ampatamentul său a fost prelungit cu 20 de milimetri, până la 2.995 de milimetri.

Caracterul dinamic al noului BMW Seria 5 Sedan poate fi îmbunătățit și mai mult cu pachetul M Sport, pachetul M Sport Pro și pachetul exterior M Carbon. Gama de vopsea include deja trei finisaje de vopsea BMW Individual la lansarea pe piață.
Echilibrul caracteristic al BMW Seria 5 Sedan între sportivitate maximă și confort de înalt nivel pe distanțe lungi este îmbunătățit din nou în noua ediție. Cel mai lung ampatament din segmentul superior de vehicule de gamă medie, lățimi de ecartament crescute la puntea față și spate, o distribuție aproape perfect echilibrată a sarcinii pe osie cu un raport 50: 50, construcția ușoară inteligentă și rigiditatea sporită a conexiunii caroseriei și șasiului contribuie la acest lucru.

O gamă semnificativ extinsă de sisteme pentru conducere și parcare parțial automatizată este disponibilă standard sau opțional pentru noul BMW Seria 5 Sedan. Un kit de tehnologie inovatoare creează condițiile pentru funcționalitatea lor remarcabilă.
Punctul culminant al gamei este Driving Assistant Professional, care include asistență pentru direcția și controlul benzii și controlul distanței cu funcție Stop & Go. Ca o premieră mondială, sistemul din noul BMW Seria 5 include acum și Asistentul pentru schimbarea benzii active cu confirmare oculară. Această caracteristică de confort atinge acum un nou nivel de interacțiune între șofer și vehicul. Vehiculul sugerează o schimbare a benzii și aceasta poate fi efectuată pentru prima dată privind în oglinda exterioară pentru a confirma schimbarea benzii. Active Lane Change Assistant preia automat mișcările de direcție necesare, dacă situația din trafic o permite.
Pentru a afla în ce configurații și când vor fi disponibile noile modele în Republica Moldova, accesați bmw.md sau autospace.md, pagina web a Importatorului Oficial BMW în Moldova.