ȘTIRI MARATON

Mierea Le Souffle d'Adorre – partener oficial al Chisinau Big Hearts Marathon 2022

Mierea Le Souffle d’Adorre este partenerul oficial al Chisinau Big Hearts Marathon, care va avea loc pe 25 septembrie 2022 în Piața Marii Adunări Naționale.

Pentru al optulea an consecutive, toamna la Chișinău este marcată de un eveniment de amploare, care reunește zeci de mii de oameni într-un singur elan și care face străzile orașului mai populate și mai pline de energie. Nu este doar un maraton despre sănătate și sport. Este o celebrare a forței spiritului, a capacității, a realizărilor, a victoriilor. În primul rând, a victoriilor asupra propriei persoane.

Fiecare eveniment, fiecare persoană, are nevoie de propriul motor care să-i ajute să depășească obstacolele, să traseze noi orizonturi și să le atingă fără obstacole. Mierea Le Souffle d'Adorre este tocmai acea sursă naturală inepuizabilă de forță, activitate, potențial sănătos și cutezanță.



Mierea este un produs unic prin proprietățile sale benefice pentru orice persoană activă, bărbați, femei, copii și persoane în etate. Ea îmbunătățește metabolismul, redă forța, are un efect antistres, îmbunătățește memoria, stimulează digestia și absorbția nutrienților, stimulează sistemul imunitar, întărește mușchiul cardiac.


Astăzi, mierea este o parte indispensabilă din dieta celor care au grijă de sănătatea lor și intenționează să trăiască o viață lungă și fericită!
Le Souffle d'Adorre se preocupă de sănătatea oamenilor și are misiunea de a extinde limitele consumului de miere, astfel încât acest produs super sănătos să fie prezent în fiecare casă, în fiecare țară.

Mierea Le Souffle d'Adorre este produsă în Spania, Kârgâzstan, Ucraina și Moldova. Produsul final este procesat în Andorra, un loc privilegiat, una dintre cele mai ecologice țări din lume.
Mierea parcurge un ciclu complet de producție. Compania are propriile stupine și este implicată în toate etapele de producție: de la achiziționarea și creșterea familiilor de albine, producția apicolă și toate echipamentele din stupine până la vânzare. Selecția materiilor prime este atât de strictă, încât numai mierea naturală și pură din punct de vedere ecologic ajunge în borcan.


Folosind tehnologii avansate, o abordare modernă a producției și un sistem de logistică bine gândit, marca Le Souffle d'Adorre face posibil ca locuitorii din orice țară să își înceapă dimineața cu o lingură de miere pură, naturală și delicioasă!
Ca să aflați mai mult despre Le Souffle d’Adorre, vizitați site-ul acestui brand www.ahoney.com.