ȘTIRI MARATON

Chisinau Big Hearts Marathon – medalia ta te așteaptă la finiș!

Maratonul din Chișinău este atât de aproape încât se pot auzi deja medaliile zornăind. Da, medaliile pentru finișorii Chisinau Big Hearts Marathon sunt pregătite! Vrei să știi cum au fost create? Hai să-ți povestim!
Chisinau Big Hearts Marathon se desfășoară pentru a noua oară și, în fiecare an, toți atleții care îl finalizează primesc un premiu special – medalia de finalist. Este o chestie onorabilă și unică, pentru că reflectă spiritul Big Hearts Marathon.

Cu mult timp înainte de start, organizatorii încep să elaboreze un design special și să bată noile medalii. Știm cât de importante sunt acestea pentru fiecare maratonist și punem tot sufletul și dragostea în crearea lor.
Anul acesta, atleții participă deoarece maratonul nu este doar o cursă, este o dovadă că suntem împreună. De aceea, am conceput medaliile pentru finișorii din 2023 astfel încât să poată fi asamblate în forme de inimi mari.

Pentru a realiza această idee, am creat design după design până când am ales cel mai bun. Apoi, a început baterea medaliilor și acestea au trecut prin foc și apă. Acum, ele așteaptă pe viitorii lor proprietari, deoarece doar în mâinile finaliștilor, când vor răsuna trompetele victoriei, vor deveni premii adevărate.
Aleargă la Big Hearts Marathon și obține-ți medalia! Vino la start cu familia, prietenii, echipa, colegii pentru a alerga împreună și pentru a uni premiile merituoase într-o inimă mare. Fiecare dintre noi este unic, dar împreună suntem o putere și împreună suntem o țară.