ȘTIRI MARATON

Compania Moldcell susține maratonul Big Hearts din Chișinău

Moldcell întotdeauna a promovat un mod activ și sănătos de viață. De-a lungul anilor, am organizat activități și concursuri sportive pentru angajați. Din 2020, suntem prima companie din sectorul privat care a semnat Memorandumul de Înțelegere cu ONU Moldova, legat de promovarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

Obiectivul nr.3: ”Sănătate și Stare de Bine” reprezintă una din prioritățile companiei. Este important să menținem un mod sănătos de viață, să ajutăm angajații noștri să găsească un echilibru între job și viață personală, astfel încât să se simtă cât mai bine.

Comunitățile sportive, formate în cadrul Moldcell, cum ar fi Football Club și Running Club susținute financiar de companie, permit tuturor angajaților să comunice în afara jobului, să-și facă  prieteni și să promoveze valori ca sănătatea fizică ceea ce duce și la o stare emoțională bună. Pentru prima oară, la Moldcell s-a organizat un campionat la Tenis de Masă. După săptămâni de joc, concurență sănătoasă, s-au desemnat câștigătorii care au primit diplome și multe cuvinte de laudă din partea colegilor.


Pe teritoriul oficiului central este instalată o masă de joc, unde fiecare, în pauză, are posibilitatea să joace. De asemenea, este instalat și un coș de baschet. Iar parcul verde oferă fiecăruia posibilitatea să facă mișcarea de care are nevoie, după orele din fața calculatorului.

Moldcell este un operator digital de telecomunicații din Moldova ce oferă inovații digitale și o gamă largă de planuri tarifare și servicii. Din 2020, Moldcell face parte din CG Cell Technologies DAC, parte a Grupului CG Corp Global, promovând strategia de Afacere cu Față Umană.