ȘTIRI MARATON

INVITRO DIAGNOSTICS - rapid, eficient și fără durere!

Fizioterapie hardware ultramodernă, de mare intensitate, în Rețeaua de Sănătate INVITRO DIAGNOSTICS - rapid, eficient și fără durere!

Sportul înseamnă viață, dar uneori, oamenii din sport au nevoie de îngrijiri speciale și recuperare mult mai rapidă. Rețeaua de Sănătate INVITRO DIGNOSTICS oferă deja timp de 8 ani, o gamă largă de servicii medicale pentru pacienții din toată Republica Moldova.
În acest timp, compania a devenit lider în domeniul diagnostic de laborator, și-a extins gama de activități și a câștigat încrederea a zeci de mii de pacienți.

Astăzi, Rețeaua de Sănătate Invitro Diagnostics deservește cu succes clienții în 40 filiale, în orașele Chișinău, Hîncești, Bălţi, Soroca, Edineţ, Sîngerei, Floreşti, Fălești, Briceni, Drochia, Rîșcani, Călărași, Orhei, Strășeni, Ungheni, Cimișlia, Cahul, Varnița, Ceadîr-Lunga, Anenii Noi, Comrat, Ialoveni, Căușeni, Criuleni, Șoldănești, Ocnița și o clinică modernă în centrul orașului Chișinău pe str. Albișoara, 64/2.
Clinica Invitro Diagnostics, deschisă în decembrie 2021, se poate mândri cu aparataje pentru diagnostic instrumental de ultimă generație (CT, ecografie, mamografie, radiografie digitală, endoscopie etc.), profesionalismul medicilor și analize de laborator precise și rapide.
Un departament complet nou al Clinicii INVITRO DIAGNOSTICS este departamentul de fizioterapie și reabilitare cu pulsații de înaltă intensitate.

În ultimii 10-15 ani, kinetoterapia, făcând parte din medicina fizică și de reabilitare, a făcut un pas semnificativ înainte - au apărut noi aparate de fizioterapie de mare intensitate, precum și protocoale pentru utilizarea lor combinată cu metode de kinetoterapie, precum ca sub formă de masaj, terapie cu exerciții fizice, mecanoterapie, terapie cu vacuum, PRP-terapie (terapie cu autoplasmă) și taping kinesiologic.
Am instalat și exploatat cele mai noi aparate, precum:

1. Dispozitiv pentru terapie electromagnetică de mare intensitate BTL-6000 Super Inductive System cu o putere de până la 2,5T.
2. BTL-6000 laser de mare intensitate 30W.
3. Aparat pentru terapia cu unde de șoc BTL-6000
RSWT, putere 6 bari și până la 22 Hz.
Conceptul noului departament este de a oferi pacientului un tratament de fizioterapie ultramodern, de mare intensitate.

Fizioterapia hardware, ultramodernă, vă permite să obțineți rezultate într-un timp mai scurt.
Una dintre cele mai importante diferențe este că pacientul se simte mai bine, chiar după prima ședință.
Cel mai important principiu al sănătății este să ai grijă de corpul tău, să fii atent la primele semne de boală și să nu aștepți să se acutizeze simptomele!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi, alături de Rețeaua de Sănătate Invitro Diagnostics!