ȘTIRI MARATON

O nouă identitate a maratonului – Chisinau Big Hearts Marathon 2022

Noi, organizatorii maratonului, nu putem sta deoparte în timp ce vecinii noștri trec prin momente de grea încercare. În vremuri dificile, moldovenii au întins mâna către frații lor, ucrainenii, și și-au deschis casele și inimile. De aceea, pe bună dreptate, Moldova a fost numită “o Țară Mică cu Inimă Mare”.

Iar Maratonul Chișinău, fiind o carte de vizită a țării noastre, începând cu acest an, va fi diferit. Acum poartă numele de Chisinau Big Hearts Marathon – Maratonul Inimilor Mari de la Chișinău.


Avem un nou logo, noi medalii și o nouă misiune – în fiecare an, să oferim ajutor celor care au cea mai mare nevoie și să le donăm o parte din profit. 

Anul acesta vă invităm să alergați în sprijinul Ucrainei, contribuind astfel la reconstrucția orașelor ucrainene. 

Îi invităm pe toți alergătorii noștri cu inimi mari. Pe toți cei care nu pot alerga anul acesta la maratonul de la Kiev, pe ucrainenii din diaspora din toată lumea, din Moldova, și pe toți cei cărora le pasă – vă invităm să luați startul pe 24-25 septembrie pe una din distanțele de concurs: 42 km, 21 km, 10 km sau 5 km. Haideți să schimbăm lumea prin bunătate! 

Iar noi vom încerca să facem ca acest start să fie special și memorabil. 
Căci împreună suntem o Țară Mică cu Inimă Mare. 

Vă puteți înregistra la cursă aici: Sporter.md