ȘTIRI MARATON

Chisinau Big Hearts Marathon: la linia de start - împreună cu toată familia!

Interesele comune întrunesc familiile. Iar dacă interesul este sport, el oferă și sănătate, încredere în sine și în propriile forțe și multe alte bonusuri. Participați la maraton cu întreaga familie, susțineți-vă reciproc și arătați-le copiilor gustul victoriei.

Înregistrarea la Chisinau Big Hearts Marathon 2023 deja a început, dar mai aveți timp să vă alăturați sărbătorii sportive și să vă pregătiți de start. Mai vesel și interesant este să te antrenezi și să participi la cea mai grandioasă cursă sportivă a anului împreună cu familia!
Sport - reunește, ne învață să ne susținem reciproc, să fim mai persistenți și dedicați, oferă o stare de bine și dispoziție bună, încredere în sine și în forțele proprii. Iar pe lângă acestea, sportul oferă posibilitatea de a creia tradiții de familie și educarea copiilor cu dragoste față de modul sănătos de viață.
Pregătirile pentru Chisinau Big Hearts Marathon 2023, va fi unul din motive pentru a începe să vă antrenați împreună, iar participarea la marathon va aduce emoții deosebite și va fi o investiție prețioasă în pușculița cu realizări a familiei voastre.
Înregistrați-vă la Chisinau Big Hearts Marathon 2023 împreună cu toată familia. Antrenați-vă împreună, alergați - împreună și umple-ți viața cu activitate și sănătate.Ia-ți prietenii cu tine - formați un clan de câștigători!
Mai multe informații sunt aici – https://marathon.md/ro