ȘTIRI MARATON

Au pornit înregistrările pentru Chisinau Big Hearts Marathon 2023

Au început înscrierile pentru Chisinau Big Hearts Marathon 2023! Vă puteți înregistra chiar astăzi, accesând Sporter.md. Alegeți una dintre distanțe - 5, 10, 21, 42 km și profitați de cele mai mici prețuri pentru participarea la maratonul din toamna viitoare!

De la an la an, maratonul internațional Chișinău devine un eveniment din ce în ce mai mare, atrage din ce în ce mai mulți sportivi din diferite colțuri ale lumii, transformându-se, astfel, într-un simbol al unicității, al stilului de viață activ, al distracției și al stării de bine. Prin intermediul acestui mare eveniment, organizatorii urmăresc să promoveze în primul rând sportul, autenticitatea și turismul în țară. În acest an,  competiția în sine a primit o nouă denumire – Chisinau Big Hearts Marathon - un omagiu oamenilor datorită cărora Moldova a fost supranumită ”țară mică, dar cu inimă mare.” 


În 2023, Maratonul Internațional Chișinău va aduna oamenii cu inimi mari din nou! Aproape un an a rămas pentru a vă pregăti pentru cel mai mare eveniment sportiv din țară.  Aveți la dispoziție aproape 12 luni în care să progresați, să creșteți, să deveniți cea mai bună versiune! 

Înregistrați-vă acum, iar la începutul toamnei viitoare, veniți în PMAN să vă depășești propriile limite!

Vă puteți înregistra, accesând: link

 Chisinau Big Hearts Marathon este organizat de către organizația sportivă Sporter și cel mai mare panou de anunțuri online - 999.md.