ȘTIRI MARATON

OM - este mereu alături de participanții Chisinau Big Hearts Marathon

2022-09-21 11:10

OM” este apa potrivită pentru oameni activi. Poate fi vorba de diverse activități, precum dansul, ridicarea halterelor la sala de forță, yoga, ciclismul sau participarea într-un ultramaraton.


Principalul lucru este să nu uiți să bei apă, deoarece mușchii constau din 80-85% apă. Când se pierde 1% din lichid, performanța corpului nostru scade cu 10%. Cu o pierdere de 7-10%, toate procesele metabolice încetinesc, temperatura corpului crește, sângele se îngroașă, iar inima funcționează din ce în ce mai greu.

Există 5 motive pentru care apa „OM” este o sursă reală de energie și un echilibru hidric ideal în organism:

  • Apa „OM” este extrasă din izvoare naturale într-o zonă ecologic pură din nordul Moldovei.

  • Este îmbogățită cu minerale și substanțe active necesare pentru ca organismul să asigure toate procesele importante din organism. În același timp, nu are un gust sărat.

  • Trece printr-un proces tehnologic complex. Concentrația de minerale naturale din apă este redusă și nu eliminată complet, pentru ca apoi să fie mărită.

  • Procesul de îmbuteliere și ambalare este complet automatizat. Mașinile umflă sticlele, le umple cu apă, le răsucește capacul și le lipește eticheta.

  • Producția corespunde standardului internațional de siguranță alimentară SGS FSSC 22000.

Om nu este doar apă, este o sursă de forță și motivație. OM te restabilește, te sprijină, el este mereu aproape și Strop cu strop, Tu devii Versiunea ta mai bună! OM este fanul tău Nr. 1.